"G&G Sindikato” hip hop`o klausytojams pristatinėti nereikia – daugelis žino šią penkių narių (Svaras, Dj Mamania, Pushaz, DonCiavas, Kastetas) grupę, o net kitokios muzikos besiklausantys bent kartą tikrai yra girdėję visas Lietuvos radijo stotis plačiai apskriejusius bei didelio pasisekimo sulaukusius singlus "Tomas”, "Tavo sielos vagis”.

Jau tapo tradicija, kad vis dažniau "Tastiest Choco Friday” vakarėliuose girdima gyva muzika (Pushaz, Legato ir pan.). Penktadienį skambės dalelė "G&G Sindikato” repertuaro: "koncertuojant su Svaru, mes į programą įdedame keletą kūrinių iš senesnės mūsų kūrybos, ko "G&G Sindikato” koncertuose nelabai pamatysite. Mums patiems yra savotiška nostalgija prisiminti tokius kūrinius kaip "Gyvenimas tęsiasi”, "A$$A” ir "3 a. m.”, - pasakoja Dj Mamania ir kartu džiaugiasi, kad "klaipėdiečiai turi geros muzikos skonį, t. y. neparemtą šių dienų radijo ir TV išpuoselėtais R&B ritmais, o laiko patikrinta hip hop`o klasika”.

Ne pirmą kartą klube "Global” besisvečiuojantis tris kartus Lietuvos DMC čempionas, hip-hop`o renginių organizatorius ir vedėjas Dj Mamania neišduoda, kiek kūrinių galėtų sumiksuoti per minutę: "Viskas priklauso nuo grotuvų ir mikšerių skaičiaus, bei kuria koja iš ryto atsikėliau”.

Nors atlikėjai turi daug darbų: šiuo metu įrašinėjamas naujas "G&G Sindikato” albumas, o neužilgo pasirodys ir naujas vaizdo klipas, Svaras su Dj Mamania vakarėliui parengė tikrai užvedančią programą, kuri publikos širdis privers plakti "į bytą”.

Tuo pat metu, kai hip hop`o gerbėjai linksminsis mažojoje salėje, didžiojoje skambės house ir progresine muzikos stilių sintezė – čia gros gerai "Global” lankytojams žinomas šio klubo rezidentas Dj Blackie ir vis dažniau prie pulto pasirodantis Dj Manchini.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją