"Tačiau jei matytumėte tik tai, visos tiesos nežinotumėte. Aš taip pat išgyvenu abejonių ir silpnumo akimirkas, akimirkas, kai elgiuosi neapgalvotai. Būna akimirkų, kai pasuku lengviausiu keliu, kai liežuvauju ir pavydžiu, kai jaučiuosi labai nesaugi", - tęsė 43 metų dainininkė, kurios laišką skelbia tinklalapis www.madonnarama.com.

Savo gerbėjams ji rašė: "Svarbu, kad tai žinotumėte, nes visi mes kenčiame nuo tų pačių dalykų ir jei galėčiau su jumis pasidalyti savo išmintimi, pasakyčiau tik tai: vienintelis dalykas, kuris padeda man ištverti tuos sunkius laikus yra sugebėjimas duoti".

Madonna paragino prislėgtus ar jokios išeities nematančius žmones "padaryti ką nors gera". Ji patarė pasakyti gerą žodį ar apkabinti tuos, kam to reikia, aplankyti ką nors ar parašyti laišką.

"Tai nuostabus vaistas nuo liūdesio, nerimo ir minčių vien apie save, kurios, beje, vis tiek niekada nepadeda išspręsti šios problemos", - pridūrė ji.

Madonna, kuri laišką pasirašė tik raide M, sakė norinti, kad žmonės į ją kreiptųsi: "Sugebėjimas duoti yra geriausias vaistas. Tačiau ką aš žinau? Tik tai, ką išmokau ir noriu su jumis pasidalyti".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją