„Seniai svajojau sukurti visos nakties muzikinę atmosferą – vesti klubo lankytojus šokių muzikos labirintais nuo pirmos iki paskutinės renginio minutės. Tikiuosi, jog šeštadienio naktis taps pagrindu naujai, tęstinei renginių serijai „Exit“ klube“, - sakė Kastis Torrau.

Diskžokėjo pasirodymas klube „Exit“ truks apie 5-6 valandas. Per šį laiką Kastis Torrau planuoja sugroti apie 60-70 šokių muzikos kūrinių. Pasirodymui intensyviai besirengiantis diskžokėjas teigia, kad didžiąją dalį renginio laiko skirs pačiai naujausiai šokių muzikai, tačiau vietos atras ir laiko patikrintiems „hitams“.

Kastis Torrau paskutinį kartą visą naktį grojo 2003 metais senose klubo „Exit“ patalpose. „Tiesa, tai buvo neplanuotas pasirodymas, tačiau renginys buvo labai vykęs. Džiaugiuosi, kad pagaliau atsirado galimybė pasidalinti visa savo mėgstama muzika vienos nakties metu“, - sakė Kastis Torrau. Pagrindine renginio staigmena taps bendras diskžokėjo projektas su M.S.Formanu – čekas Kasčio Torrau pasirodymą papildys gyvais elektrinio smuiko garsais.

Į pasirodymą Kauno klube diskžokėjas atskubės tiesiai iš sostinėje vyksiančio 2-ojo Lietuvos ralio čempionato etapo „Vilniaus ralis“ varžybų. Nuo 2002 metų profesionaliose autosporto varžybose šturmano pozicijoje dalyvaujantis Kastis Torrau jau dukart yra tapęs šalies ralio čempionu: 2003 metais A,R-1600 klasėje, o 2004 metais – A,R-6 klasėje. „Diskžokėjo ir šturmano karjeros puikiai dera tarpusavyje – dieną „pakrauta“ adrenalino energija neleidžia miegoti visą naktį“, - sakė Kastis Torrau.

Renginio „Kastis Torrau: Big Room“ lankytojams diskžokėjas dovanos 200 savo naujausių šokių muzikos kompiliacijų „4 Soul“ ir „4 Body“, kurios neseniai buvo pristatytos „Power Hit Radio“ eteryje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją