Anot britų leidinio "Daily Star", dėl šio romano buvęs B.Spears draugas J.Timberlake'as jau iškėlė jai pavydo sceną. "Daily Star" teigimu, B.Spears ir B.Friedmanas susitiko filmavimo aikštelėje.

Pasak šaltinių, dainininkė taip susižavėjo šokėju, kad pareikalavo, jog jis šoktų jos videoklipe "A Slave 4 U". Leidinio teigimu, pora kartu praleido kelias dienas Majamyje.

To paties "Daily Star" teigimu, J.Timberlake'as daro viską, kad susigrąžintų B.Spears. Jis neva nusiuntė žvaigždei 100 raudonų rožių ir deimantą. Jis nuolat skambinąs B.Spears, o ši nenori nieko girdėti apie santykių atnaujinimą.

Tiesa, visai neseniai bulvarinė žiniasklaida tvirtino, kad B.Spears dėl išsiskyrimo guodžia gražuolis švedų modelis Marcusas Schenkenbergas. Šaltiniai taip pat tvirtino, kad J.Timberlake'as taip pat jau turi naują draugę, beje, irgi šokėją Jenną Dewan.

Vis dar netrūksta spėlionių ir gandų, kas galėjo išskirti šou verslo garsenybių - grupės "'N Sync" dainininko J.Timberlake'o ir popmuzikos princesės B.Spears - porą. Dainininko draugai tvirtina, jog santykiai nutrūko dėl to, kad ji atsisakė su juo mylėtis.

Įžymybių pora susitikinėjo trejus metus, tačiau Britney yra pažadėjusi saugoti nekaltybę iki vedybų. Justino draugai sutartinai tvirtina, kad pabrėžtinai seksualumą demonstruojančios dainininkės įžadas jį ir atstūmė.