M. Jamesas neišvyko su komanda į paskutines Eurolygos rungtynes su Vitorijos „Baskonia“. Šias ir be savo lyderio monakiečiai laimėjo 102:93.

Įžaidėjas iš JAV turėjo ir anksčiau panašių incidentų – anksčiau laiko nutraukė kontraktą su Milano „Armani Olimpia“, dukart buvo suspenduotas Maskvos CSKA klubo, kol galutinai su juo išsiskyrė 2021 metų vasarą.

Su anksčiau komandą treniravusiu Zvezdanu Mitrovičiumi krepšininkas taip pat nesutarė – tuomet strategas buvo atleistas.

Šią savaitę Eurolygoje ketvirtadienį Monako ekipa namie žais su Bolonijos „Virtus“ krepšininkais. Klubas informuoja, kad M. Jamesas nedalyvauja treniruotėse ir nesiruošia šios savaitės rungtynėms.

M. Jamesas vidutiniškai per Eurolygos rungtynes pelno 16,8 taško, atkovoja 3,5 kamuolio ir atlieka 4,7 rezultatyvaus perdavimo.

Eurolygoje „Monaco“ fiksuoja trijų iš eilės pergalių seriją. Su 18 pergalių ir 10 pralaimėjimų klubas, kuriam atstovauja ir Donatas Motiejūnas, dalinasi 3-4 vietas su „Barcelona“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją