„Mažoji Italija“ – šeimos verslas, gimęs iš aistros keliauti ir ragauti

Meilė Italijai ir jos skoniams, pasak Artūro, gimė ten atostogaujant. „Kelia šypseną išties. Sėdėjome restoranėlyje Sorento mieste, gėrėme puikiausią vietinį vyną ir degustuodami priderintus sūrius svajojome apie tokią kasdienybę. Maisto kultūra, betarpiškas ir laisvas bendravimas, žmonių šiluma ir stilius. Lietuvoje tuo metu, viso to labai trūko“, – prisiminimais dalijasi Artūras.

Ši gurmaniška šalis porą taip traukė, jog čia jie sugrįždavo vis dažniau ir net pasvajodavo apie galimybę joje apsigyventi. „Bet abu turėjome įdomius darbus Lietuvoje. Čia ir šeima, draugai... Nesinorėjo visko palikti.

Tačiau atostogų kryptis būdavo aiški – Italija. Vienų slidinėjimo atostogų Italijos kalnuose metu ir kilo mintis truputėlį Italijos parsivežti į Lietuvą. Taip ir padarėme“, – šypsosi A. Katilius.

„Mažoji Italija“, pasak pašnekovų, yra apie didelę meilę Italijai – jos žadą atimančiam kraštovaizdžiui, bendravimo kultūrai bei, žinoma, ilgametes tradicijas puoselėjančiai gurmaniškai virtuvei.

„Esame pamišę ne tik dėl gero maisto, bet ir dėl unikalių ragavimo patirčių bei jų metu ištinkančio atradimo džiaugsmo. Na tokio, kuomet iš malonumo net šiurpuliukai nugara nubėga! – entuziastingai pasakoja Jūratė ir priduria: – Būtent tokį, lig tol nepažintų skonių atradimo džiaugsmą siekiame padėti patirti ir savo klientams, todėl puoselėdami itališką kultūrą, mėgstame ir patys padirbėti savo parduotuvėse. Pabendrauti su klientais, kurti su jais ryšį ir padėti atrasti naujus skonių derinius, suteikti ragavimo malonumą atrandant tai, kas tiks ir patiks būtent jiems. Juk, kaip sakoma, skonis draugų neturi!”.

„Mažosios Italijos” asortimente – viskas, ko reikia skanesnei kasdienybei

„Skiriame tikrai nemažai laiko ir pastangų parduotuvių „Mažoji Italija“ asortimento atrankoms. Bendradarbiaujame tik su ilgametes tradicijas puoselėjančiais, iš kartos į kartą jas perimančiais ūkiais, o prieš pradėdami bendradarbiavimą, patys vykstame jų apžiūrėti, sudalyvauti produkcijos degustacijose“, – apie asortimento atrankos procesus pasakoja A. Katilius.

Ką tik duris „Ogmios mieste“ atvėrusios parduotuvės „Mažoji Italija“ asortimente – gurmaniški produktai ir ingredientai iš daugiau nei 40-ties Italijos ūkių!

„Visų šių ūkių gaminama produkcija yra kruopščiai atrinkta degustacinių kelionių bei „gourmet“ produktų parodų metu, todėl esame tikri, kad savo klientams siūlome tiktai aukštos kokybės, išskirtinio skonio „gourmet“ produktus iš patikimiausių Italijos gamintojų“, – sako parduotuvės bendrasavininkė Jūratė.

Gurmaniško maisto salelė nuo šiol ir „Ogmios mieste“

„Ogmios mieste“ įsikūrusios parduotuvės „Mažoji Italija“ pagrindinis tikslas – geriausius itališkus skonius ir kokybiškiausius šios šalies „gourmet“ produktus parvežti į Lietuvą ir padaryti juos kuo prieinamesnius vilniečiams. „Na, o „Ogmios miestas“ – didžiausia Lietuvoje prekybinė zona su puikiai išvystyta infrastruktūra ir itin patogia lokacija, taigi ir puiki vieta siekti tikslo būti lengvai ir patogiai pasiekiamiems“, – sako Artūras, vienas parduotuvės „Mažoji Italija“ įkūrėjų.

„Ogmios miestas“ yra subūręs daugiau nei 150 prekių ženklų. Tarp jų – nemažai išskirtinės kokybės maisto produktus siūlančių parduotuvių. Būtent gurmaniško maisto parduotuvių gretas ir papildė „Ogmios miesto“ naujakurė „Mažoji Italija“ su visomis Artūro ir Jūratės iš Italijos atgabentomis gėrybėmis.

Taigi, jei pasiilgote Italijos ir jos skonių ar tiesiog esate išskirtinio, kokybiško maisto mėgėjas, užsukite į „Ogmios mieste“, Vilniuje, Verkių g. 29B įsikūrusią parduotuvėlę „Mažoji Italija“ ir leiskite savo gomuriui keliauti!