Italas, kurio turtas vertinamas maždaug 450 mln. eurų, sūnaus susilaukė su 37 metų švedų modeliu Sandra Nilsson, rašo metro.co.uk.

Roberto jau nutuokia, kaip reikia auginti vaikus – iš dviejų ankstesnių santuokų jis jau turi penkias atžalas. Mados industrijos legenda paaiškino, kad naujagimiui duos Giorgio vardą, taip pagerbdamas jo tėvą, kurį Antrojo pasaulinio karo metais sušaudė naciai.

Žurnalui „Novella 2000“ jis sakė: „Sandra jaučiasi gerai“.

„Jo vardas yra Giorgio – kaip senelio, mano tėvo... kurį naciai sušaudė per Kavrilijos žudynes, kai man buvo ketveri metukai“.

Roberto turi vaikus Tommaso ir Cristiną, gimusius iš pirmosios santuokos su Silvanella Giannoni, su kuria jis susituokė 1964 metais, o po dešimties metų išsiskyrė. Dar trijų vaikų – Roberto, Rachelės ir Danielės – jis susilaukė su antrąja žmona, buvusiu „Mis Europa“ modeliu Eva Maria Duringer.

Roberto su Sandra Nilsson gyvena nuo 2014 metų. Dizaineris jai net yra nupirkęs vieną privačią salą. 2,4 mln. eurų vertės Stora Rullingeno sala yra prie Strengneso pakrantės, į rytus nuo Stokholmo, rašė dailymail.co.uk.

Beveik 330 ha saloje yra pastatyta keturių miegamųjų kambarių vila, medžioklės namelis, baseinas ir golfo aikštynas. Šioje saloje taip pat yra vikingų piliakalnio liekanų.

Sandra yra dalyvavusi Skandinavijos topmodelių konkurse ir laimėjusi grožio konkursus, įskaitant Švedijos „Mis Havajų tropikai“. 2008 metų sausį ji buvo pripažinta žurnalo „Playboy“ mėnesio partnere.

Pats Roberto jau seniai kalba apie šiurkštų auklėjimą, kurio sulaukė po tėvo nužudymo. Dėl tokios patirties jis iki pat 18 metų buvo praradęs kalbos dovaną. „Mano tėvą vokiečiai nušovė 1944 metų liepą, per reidą į Kastelnuovo Castelnuovo dei Sabionį“, – anksčiau yra pasakojęs R.Cavalli.

Mados korifėjus ankščiau yra minėjęs, kad jis buvo geodezininkas, dirbo vienoje kasykloje Valdarne ir nekalbėjęs iki 18 metų. Tačiau gyvenimas jam buvęs maloningas.

Mados guru savo vardo įmonę įkūrė 1975 metais, ir ji greitai išgarsėjo gyvūnų raštų dizainais. Jo kūrinius mėgsta tokios turtingos žvaigždės kaip Kim Kardashian, Lady Gaga ir Beyonce.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją