„Iš kartos į kartą. Kairėje – mano mama Zita Kuzminskiene prieš legendinę Uljaną Semionovą. Dešinėje – aš su Vembiu“, – komentavo sportininkas.

Įraše matyti dvi nuotraukos.

Pirmajame kadre įamžintos praeityje garsios krepšininkės – daugkartinė Lietuvos čempionė Zita Kuzminskienė ir Uljana Semjonova. Uljana yra žymiausia Latvijos krepšininkė, daugkartinė Europos, pasaulio ir 2 kartus olimpinė čempionė.

Antrojoje – kadras iš sekmadienį Prancūzijoje vykusių atrankinių varžybų į 2023-iųjų planetos pirmenybes.

Kadre, panašiame į pirmąją nuotrauką, užfiksuotas įrašo autorius M. Kuzminskas ir jaunasis Prancūzijos rinktinės talentas Victoras Wembanyama, kurį Mindaugas šmaikščiai pavadino „Vembiu“.


M. Kuzminsko įrašas sulaukė teigiamų komentarų ir patiktukų.

„Dėkui už atsidavimą rinktinei! Lis, snigs ar plytos kris ant galvos, o Minda kaip rinktinėj, taip rinktinėj“, – krepšininko atsidavimu džiaugėsi vienas komentatorių.

„Geras! Amžina pagarba tau, toks geras žmogus matosi esi ir visada už rinktinę žaidi, tiesiog Legenda“, – gražių žodžių negailėjo kitas.

Lietuvos rinktinė 2023 metų FIBA pasaulio čempionato atrankos varžybas baigė pralaimėjimu. Klampiose rungtynėse lietuviai kovojo iki galo, bet galiausiai atidavė pirmąją grupės vietą Prancūzijos nacionalinei komandai, tačiau kelialapį į FIBA čempionatą jau yra užsitikrinusi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją