„Mielieji, lygiai mėnuo šiandiena sukanka kaip netekau savo nuostabios kolegės, draugės, gero, be galo tikro, žmogiško ir nuoširdaus žmogaus – mielos Vitalijos Katunskytės.

Su Vitalija buvome pažįstami apie dvidešimt metų, pastaruosius šešerius metus mus jungė aktyvi koncertinė veikla, kelionės po Lietuvą, miestai, miestukai ir begalės ilgo ir gražaus kelio kartu. Tačiau prieš mėnesį kelionė nutrūko, Vitalija mus paliko.

Tas kasdieninis ilgesys, suvokimas, kad nebebus kasdieninių pokalbių iki vėlumos, juoko, optimizmo, koncertų kartu... Mus jungė daug gražių dalykų, kurie išliks visam gyvenimui atmintyje.

Praeis metai kiti, ji liks mumyse, dar vieni metai, ji liks daugelio atmintyje, jos dainas klausys ištikimieji klausytojai. Tačiau praėjus dar porai metų jos istorija baigsis šioje žemėje.

Tačiau, mūsų visų artimųjų širdyse Vitalija visada išliks ir pasiliks gyva per amžius.

Atsiminimo proga galvoje gimė keletas minčių:

Dėkoju aš likimui už galimybę man tave pažinti,
Mes radome ryšius ir dainose, ir sakant žodį viens kitam paguodos.
Žinau, praeis daugybė metų ir dienų
Ir suskambės dar daug be galo posmų ir dainų.
Tačiau mes vieno vardo niekad nepamiršim,
To mielo vardo ir moters, Vitalijos vardu.

Visas maldas skiriu jai. Gražiausius prisiminimus palieku savo širdyje ir savo mintyse, tai saugiausia gyvenimo saugykla kuri bus saugoma iki paskutinio mano atodūsio.

Buvai ir liksi mano, kaip sakydavai, sielos draugė. Prisiminkime visi kartu ir tegul ten aukštai jai bus šviesu ir ramu“, – socialiniuose tinkluose jautriai rašė A. Manikas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją