„2023-02-02 gimė mūsų svajonės išsipildymas Liepa. Mylėsime amžinai ir besąlygiškai. Tu esi tobula!“, – rašė P. Galkontaitė šalia nuotraukos, kurioje įamžinta jos dukra.

Džiugią žinią, kad laukiasi P. Galkontaitė anksčiau pranešė socialiniuose tinkluose, ja sutiko pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„Didžiausias noras ir svajonė jau pildosi! Norisi tik dėkoti ir dėkoti gyvenimui už viską, ką duoda. Taip keista, nes prieš metus, ar du viskas sukdavosi apie mane pačią, dabar, regis, to likę tiek mažai. Ir man tai taip patinka“, – šalia nuotraukos, kurioje matyti jos išryškėjęs pilvukas, rašė P. Galkontaitė.

Po šiuo įrašu P. Galkontaitė sulaukė daugybės sveikinimų. Jos bičiuliai ir artimieji linkėjo gražaus gimtadienio bei lengvo pirmagimio laukimo. „Su gimimo diena. Gražiausi norai išsipildo pačiu tinkamiausiu metu, gražaus likusio laukimo“, „Sveikinu, mieloji! Būkit sveiki ir patys laimingiausi“, „Gražios šventės ir dar gražesnių, širdingesnių įspūdžių, nepakartojamų akimirkų, laukiančių ateityje!“, – rašė P. Galkontaitės bičiulės.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/veidai/zmones/plius-dydzio-modelis-paulina-galkontaite-laukiasi-pirmagimio.d?id=91919311

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją