Atlikėjas prisipažino, kad tą kartą buvo neblaivus ir pats inicijavo akių kontaktą su V. Putinu. Tiesa,
tolimesnio bendravimo su diktatoriumi jis atsisakė.

„Kremliuje matėmės 2004 m. Po koncerto buvau neblaivus, su visais Verkos Serdiučkos blizgučiais. Pamačiau jį ir pamojau pirštu: „Prieik, mielasis.“ Jis pagestikuliavo ir pasakė: „Ne, tu prieik.“ Aš ir pribėgau. Galvoju, jis galėjo net įsimylėti. Pakvietė mane į vakarėlį po koncerto, bet aš nėjau. Nuo to laiko turbūt tapo kitokiu žmogumi, tokiu, kuris gali mylėti tik save“, – interviu leidiniui „Corriere della Sera“ sakė atlikėjas.

Derėtų pažymėti, kad, prasidėjus plataus masto invazijai, A. Danylka liko Ukrainoje. Jis veda informacinį karą ir koncertuoja labdaros koncertuose, remdamas savo šalį.

Priminsime: anksčiau Verka Serdiučka su „mama“ originaliai „pasveikino“ okupantus Chersone – viešai jiems parodė nepadorų gestą. Dainininko gerbėjai liko sužavėti tokio poelgio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją