„Ši daina yra antroji mano kūrybos daina, išvydusi dienos šviesą. Tai kūrinys apie dviejų žmonių santykius, kurie neturi stabilumo, yra apsupti melu ir nei viena pusė iki galo nesupranta, ar verta būti kartu, nes jų santykiuose nuolat kovoja principai ir jausmai. Jie nori būt kartu, patinka vienas kitam, bet tuo pačiu vystyti sveiką ryšį jiems tiesiog neišeina. Būtent tam, jog išpildyti pokalbio tarp merginos ir vaikino idėją, koloboracijai pasikviečiau britų atlikėją teevalentino., kuris išpildė savo dainos dalį iš kitos perspektyvos. Darbas su juo buvo neįtikėtinai greitas ir sklandus, nusiunčiau jam dainos demo versiją, o po poros valandų klausiau jau galutinio varianto“, apie naują dainą pasakoja atlikėja.

„Aš jau susitaikiau, kad Lietuvoje neturiu daug bendraminčių, kai kalba sukasi apie muziką. Augau su džiazo, ritmenbliuzo, soulo muzikos žanrais. Mama pasakoja, kad kai laukėsi manęs, nesustodama klausydavosi džiazo plokštelių, tad greičiausiai mano trauka šiai muzikai visiškai paaiškinama (juokiasi). Deja, Lietuvoje šie žanrai vis dar sunkiai įsipaišo į populiariosios muzikos gretas. Visai nesenai turėjau koncertą savo mėgstamiausioj Vilniaus vietoje, džiazo klube “Jazz Cellar 11”, paminėjus, jog sekantis atliekamas kūrinys bus žinomas džiazo standartas, publikoje pasigirdo spėliojimai, ar skambės daina “Kunigunda”. Ir viskas gerai, suprantu, kad žmonių skoniai skiriasi, bet tai išduoda, jog vietos šiai muzikai, Lietuvoje vis dar trūksta. Džiaugiuosi, kad galiu būti tas jaunas žmogus, kuris prisideda prie vakarų žanrų plėtros ir augimo. O ir esu ne viena, mane supa nuostabūs žmonės, kurie padeda man įgyvendinti idėjas. Esu dėkinga Jonui Gliaudeliui už kantrybę ieškant muzikinių sprendimų, Lukui Kuchtovui už vizualą, kuris atrodo būtent taip, kaip aš ir įsivaizdavau, Justinai Budaitei ir Augustui Baronui už pagalbą bandant sudėlioti dainos žodžius, juk svarbu istoriją perteikti, ne tik muzikaliai“, pasakoja K. Juodzevičiūtė.

Šiuo metu, tarp Vilniaus ir Londono gyvenanti atlikėja didžiąja laiko dalį praleidžia kurdama muziką bei koncertuodama įvariuose renginiuose ir kviečia klausytojus į kino koncertą “Vilniaus Pokeris”, kuris įvyks sausio 28 dieną.Vilniaus Kino Klasteryje. Tai ypatingas Donato Ulvydo režisuotas renginys, skirtas paminėti 700-ąjį Vilnaius gimtadienį. Koncerte skambės Jievaro Jasinskio ir Kipro Mašanausko kurta muzika, o su atlikėja Kotryna Juodzevičiūte ant scenos išvysite ir aktorių Andrių Paulavičių bei Vilniaus JJAZZ Ensamble, kurį sudaro net dvidešimt talentingų muzikantų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją