Kokie tie metai bus Lietuvai?

„Manau, kad jie tikrai bus geri. Priklausys nuo mūsų minčių, nuo mūsų požiūrio. Ekonominė krizė, aišku, mūsų laukia ir mes išsivaduosime iš jos tikrai ne šiais metais, o 2024“, sako astrologė.

Taigi, o ką žvaigždės žada kiekvienam zodiako ženklui atskirai, Vilma padarė išsamią astrologinę analizę.

Avinas. Šiais Triušio metais avinams reikės būti pragmatiškiems, energingiems ir pasitikintiems savimi. Ugningas Jupiteris, įėjęs į Avino ženklą, šiems atstovams suteiks visokeriopos sėkmės ir optimizmo. Reikės atidžiai planuoti darbų seką, nes gali atsitikti visko. Šie metai Avinams yra intensyvaus vystymosi periodo pradžia. Venera apdovanos naudingomis pažintimis ir naujais draugais.Jie bus sėkmingi šiais metais, meilėje ir santykiuose viskas jų rankose. Neatidėlioti, imtis ryžto, drąsos ir į priekį.

Jaučio zodiako ženklui ypatingai šių metų pradžioje nereikėtų pradėti svarbių naujų darbų ir projektų. Nuo gegužės mėnesio, kai į Jaučio ženklą įeis geradėjas Jupiteris, nešdamas finansinį augimą ir sėkmę gyvenime, tai jų aktyvių permainų metas ir galimybių metas.

Dvyniams šie metai pakankamai įvairialypiai. Puikus metas dirbantiems jėgos struktūrose, politikos, aukštojo mokslo srityse, ir ryšiuose su užsieniu. Šie metai Dvynių ženklo atstovams pareikalaus atsakomybės. Kodėl? Saturno įtaka stipriai veiks Dvynius, bus pareikalauta tiksliai, aiškiai mąstyti, galvoti, ką šnekate ir ką žadate. Šie metai bus puiki proga įgyvendinti tai, ką seniai svajojote ir jums pasiseks. Meilė ir santykiai jūsų rankose. Nepamirškite keliauti, mėgautis malonumais ir skirkite laiko Dievui.

Šie metai Vėžiui gerokai sėkmingesni ir palankesni negu praėję. Tai šviesaus periodo metai, profesinių, asmeninių laimėjimų metai. Būtina susiformuoti tikslus ir uždavinius bei jų siekti. Vasarį kiek daugiau reikės skirti pastangų darbui, kuris gali kelti stresą. Nuo gegužės prasidės jums palankus periodas, nes Jupiteris įeis į Jaučio ženklą, nešantis draugų bei kolektyvinį palaikymą. Vėžiai šiais metais jausis reikalingi ir populiarūs. Šie metai Vėžiams tarsi atgaivos periodas gyvenime, nes praeitieji buvo tikrai nepavydėtini. Šiais metais atsigausite psichologiškai ir vasaros viduryje likimas pažers malonių akimirkų.

Liūtams šie metai yra dviprasmiški. Šalia galimybių eis ir pagundų metas. Nuo sausio 8 dienos iki spalio 3 dienos lilitas įeis į Liūto ženklą. Jeigu suvaldysite savyje puikybę, nepamatuotas ambicijas, įsižeidimą, norą valdyti, tada šitie metai neš jums sėkmę. Tada leisite sau ateiti naujoms galimybėms, o šiuo metu geriausiai pasitelkti kuklumą, užmiršti pretenzijas. Iki gegužės vidurio, kai Jupiteris bus Avino ženkle, Liūtams bus suteikta išskirtinė galimybė finansiškai išaugti. Šiais metais svarbu ugdyti pasitikėjimą savimi, pozityvumą, optimizmą ir iniciatyvą bei atsakomybę imt į savo rankas.

Mergelėms svarbu įsiklausyti į save, ir tuomet šie metai bus tikrai sėkmingi. Taip pat pakankamai ryškūs. Svarbu atkakliai siekti tikslo be streso ir nepersidirbant. Nuo gegužės 8 iki liepos 8 dienos likimas atneš galimybes naujam darbui, verslui, plėtrai, naujam projektų pristatymui, o nuo liepos 15 dienos bei visą rugpjūtį reikia skirti poilsiui, jėgų atsigavimui bei naujiems ateinantiems santykiams. Šiuo metu mažiau išlaidauti, vengti didelių investicijų, nuo rugpjūčio trečios dekados tęsti pradėtus darbus ir mėgautis ramybe.

Svarstyklių zodiako ženklo atstovams gebėjimas balansuoti yra didžiulė dovana, stengiantis reikia išlaikyti pusiausvyrą, svarbu nepamiršti paties gyvenimo. Šie metai bus įvairialypiai. Pirmoje metų pusėje palanku plėsti veiklą, pradėti stambius projektus. Svarbu nepervargti, būti gryname ore ir sportuoti. Nebijoti prarasti ir atsisakyti to, kas sena, atgyventa, nes norint sulaukti permainų, reikia leisti toms permainoms ateiti. Meilė ir santykiai Svarstyklėms yra be galo svarbūs šiais metais. Todėl eikite į pažintis. Neabejokite savimi. Turėkite pasitikėjimo, ir meilė yra jūsų rankose.

Skorpionas. Niekas geriau už Skorpioną nesupranta, kad tikroji transformacija yra lėta ir nenutrūkstama. Šių metų pradžioje Skorpionams teks užsiimti ramia veikla, skirti dėmesį šeimai, artimiesiems. Nuo gegužės mėnesio, kai Jupiteris įeis į Jaučio ženklą, ateis galimybės populiarumui ir ryškumui. Nuo gegužės mėnesio iki liepos mėnesio atsivers permainos asmeniniame gyvenime. Ateis galimybė sutikti artimą sielą, o taip pat ateis galimybės darbe, versle, plėtroje. Vandens triušio metai Skorpionams gana ramūs. Nelaukia nei spontaniški įsimylėjimai, nei dramatiški įvykiai. Patartina susitelkti į save, rūpintis sveikata.

Šaulio zodiako ženklui nuo sausio trečios dekados iki vasario trečios dekados palanku užmegzti perspektyvius ryšius ir sėkmingai plėtoti savo verslą, darbą, įvairius projektus. Tai puikus metas populiarumui ir aktyvumui socialiniuose tinkluose. Jūs turėsite stulbinančius rezultatus. Nuo gegužės mėnesio iki liepos mėnesio prasidės intensyvaus vaisingo darbo metas. Spalį ateina permainos. Gali tekti keisti darbą, pakeisti verslo sritį, bet tas, kas sena, atgyventa, kas nebereikalinga, nebeneša galimybių tobulėjimui, reikia tai paleisti. Jūsų gyvenime atsiras daug naujų, įdomių žmonių, nepabijokite pakeisti draugus, kurie jau nebeneša jums evoliucijos ir judėjimo į priekį. O šeštas pojūtis nuspręs, ar naujas partneris atėjęs į jūsų gyvenimą tinkamas, ar ne.

Vandens triušio metai kukliems ir santūriems Ožiaragiams leis užlipti ant pjedestalo. Jie bus matomi ir ryškūs. Jūs šiais metais esate tarp sėkmingiausių zodiako ženklų. Pirmąjį metų trečdalį vertėtų skirti dėmesio šeimai, namams, pagerinti gyvenimo sąlygas, o nuo gegužės mėnesio iki liepos trečios dekados planetų sankaupa Jautyje atvers galimybes kurti, auginti ir formuoti naują įvaizdį. Šie metai jums - tai naujų perspektyvų ir judėjimo metai. Neabejoti, neatidėlioti, gyvenimas jums suteiks galimybę pagerinti ne tik buitį, bet ir būtį. Meilė ir santykiai, kaip visada, Ožiaragio rankose.

Vaizduote nesiskundžiantis Vandenis bus pastūmėtas naujai įvertinti realybę. Jie sieks ieškoti naujų atradimų. Tai jų metas. Nuo sausio trečios dekados iki gegužės trečios dekados Jupiteris judės Avino ženkle, kur sėkminga veikla su socialiniais tinklais, informacinėmis technologijomis, žiniasklaida bei mokslo naujovėmis. Nuo sausio 8 dienos lilito įtaka Liūte gali išprovokuoti įžeidumą, puikybę, susireikšminimą, kas gali pakenkti esamiems ir naujiems santykiams. Verta ugdyti savyje kuklumą, atlaidumą.

Žuvys. Daugelis baiminasi dėl neapibrėžtumo, nežinomybės, bet tik ne žuvys. Šio ženklo atstovai yra neapibrėžtumo meistrai, nes žino, kad netikėtai padarys nuostabiausių, įvairiausių nuotykių. Nuo kovo 8-os dienos į Žuvis dviems metams įeina Saturnas, kuris skatins apribojimus. Viskas, kas nereikalinga, atsisakyti. Tos Žuvys, kurios pavargo nuo gyvenimo tuštybės, užsidarys į vienatvę ir permąstymą tam, kad ateitų dar geresnė intuicija ir įžvalga. Iki kovo 16 dienos Žuvų ženklu judės baltasis mėnulis, šiuo metu palanku jums pradėti naujus darbus, keisti gyvenamą vietą, pradėti ar išplėtoti naują verslą, pabaigoje metų atkreipti dėmesį į santykius ir partnerystę.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)