Legendiniam Holivudo aktoriui nutraukus ne vieną dešimtmetį trukusią karjerą, jis dar labiau suartėjo su buvusia žmona Demi Moore, o dabartinė sutuoktinė Emma Heming stengiasi padėti jam bendrauti, praneša dailymail.co.uk.

Kovo mėnesį B. Williso šeima pranešė, kad 67-erių metų amžiaus vyrą kamuoja afazija – sutrikimas, paveikiantis gebėjimą kalbėti ir suprasti kalbą. Deja, bet garsenybės sveikatos būklė blogėja, portalui „RadarOnline“ sakė šeimai artimas šaltinis, o artimieji stengiasi kuo daugiau laiko praleisti kartu su B. Willisu.

„Jie žino, kad jis negyvens amžinai, – teigė neįvardytas šaltinis. – Todėl brangina kiekvieną akimirką.“ Jis pabrėžė, kad D. Moore nuolatos palaiko ryšį su Emma ir buvusiu sutuoktiniu: „Ji naudojasi bet kokia pasitaikiusia proga pabūti su juo arba skambina, kad Bruce’as bent išgirstų jos balsą.“

Kaip ir kiekvienais metais, B. Williso artimieji šventes sutiks Aidaho valstijoje. 28-erių metų amžiaus aktorių dukra Tallulah neseniai pasidalijo nuotrauka, kurioje įsiamžino apkabinusi savo mamą, o B. Willisas stovi šalia, žiūrėdamas į D. Moore šunį Pilaf.

„Šventės visada yra ypatingas metas, – nurodė šaltinis. – Mėgstamos šeimos tradicijos, tokios kaip vakarėliai vilkint pižamas ir žaidimų vakarai, tęsiasi.“

Šaltinis pridūrė, kad D. Moore ir E. Heming taip pat suartėjo, kartu bandydamos padėti sergančiam aktoriui: „Jis praktiškai nekalba ir neatrodo, kad supranta, ką sako kiti, todėl Emma tapo jo balsu. Būna dienų, kai trumpam sugrįžta senasis Bruce’as, bet taip nutinka nedažnai.“

Neįvardytas šaltinis paaiškino, kaip „sunku matyti protiškai nykstantį aktorių“: „Vyresnės dukros ilgisi savo ankstesnio tėčio, kuris jas erzindavo dėl vaikinų ir neprašytas dalijo patarimus.“

Artėjant Kalėdoms, B. Williso šeimos nariai „gali tik jam kartoti, kaip myli, ir melstis, kad įvyktų Kalėdų stebuklas“.

Įžymybės artimieji džiaugiasi būdami kartu su juo, o dukros Tallulah ir Scout skelbia nuotraukas, kuriose užfiksuota visa šeima. Šią savaitę Tallulah parašė, kaip stipriai myli savo tėvus, o Scout paviešino kadrą, kuriame B. Willisas švelniai laiko šunį Pilaf, sėdėdamas prie pietų stalo su Tallulah ir savo žmona E. Heming. „Šeimos vakarienė“, – po nuotrauka pakomentavo mergina.

Kitoje nuotraukoje B. Willisas nufotografuotas laikantis žmoną už rankos. Jiedu susituokė 2009 m. ir susilaukė dviejų dukrų – Mabel ir Evelyn. Anksčiau filmo „Kietas riešutėlis“ („Die Hard“) žvaigždė buvo vedęs D. Moore (1987–2000 m.), kuri jam pagimdė tris dukras: Rumer, Tallulah ir Scout.

Anksčiau šiais metais B. Williso šeimos nariai pranešė, kad jis nebevaidins, nes jam buvo diagnozuota afazija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)