„Chillin' Steet" vykdo projektus su Kauno „Žalgiriu", Lietuvos Vaikų Dienos Centrų Asociacija ir Paauglių užimtumo centru „MES KARTU", o nuo šiol įsitraukė į veiklą ir su „UTMA".

„Chillin' Steet" projekto jaunuoliai jau turėjo galimybę susitikti su vienu žinomiausių Lietuvos kikboksininkų Dovydu Rimkumi „Rimkenzo" bokso ringe. Sportininkas bendravo ir vedė užsiėmimus vaikams.

„Džiaugiamės pradėję šį projektą. Mažiau galimybių turintys vaikai ir jaunuoliai aktyviai dalyvauja įvairiose veiklose. Kitais metais planuojame veiklą vykdyti ne tik Kauno mieste, bet ir visoje Lietuvoje. Išskirtinį dėmesį skirsime vietovėms, kuriose socialiniai iššūkiai yra ypač dideli", – kalbėjo „Chillin' Street" projekto vadovas Egidijus Kuckailis.


„Kviečiu visus prisijungti, ypatingai jaunimą, kad ne gatvėje leistumėte laiką, o keistumėte gyvenimo būdą ir prisijungtumėte prie „Chillin' Street" komandos ir susirastumėte bendraminčių ir gerai leistumėte laiką. Pamatysite, tikrai nenusivilsite, nes čia tiek visko prigalvota, kad nebus kada gatvėse būti," – po susitikimo su projekto dalyviais kalbėjo D. Rimkus „Rimkenzo".

Projekto dalyviams turės "Rimkenzo" padovanojo bilietus stebėti gruodžio 8 d. Kauno sporto halėje vyksiantį „UTMA Winter Edition" turnyrą, kuriame jis pats ir kovos.

„UTMA Winter Edition" narve gruodžio 8 dieną žiūrovai pamatys geriausius šalies kovotojus: „Prelims" turnyre dėl didžiojo piniginio prizo kausis keturi perspektyvūs šalies kovotojai, į narvą žengs Raimondas Krilavičius, Dovydas „Rimkenzo" Rimkus, Laurynas Urbonavičius. Žiūrovams bus suteikta galimybė pabendrauti su pasaulio bokso čempionu bei UTMA prekės ženklo ambasadoriumi Eimantu Stanioniu.

Į renginį bilietus galima įsigyti ČIA, o tie, kuriems nepavyks pamatyti reginio gyvai Kauno sporto halėje, galės tai padaryti nuotoliniu būdų prie savo kompiuterių ar TV ekrano, nes turnyras bus transliuojamas portale Delfi.lt, daugiau informacijos ČIA.