34 metų 206 cm ūgio T. Fury su 38-erių 187 cm ūgio Zimbabvėje gimusiu D. Chisora susitiko jau trečią kartą. 2011 metais D.Chisora pralaimėjo po 12-os raundų kovos teisėjų sprendimu, o 2014 metais pralaimėjimą patyrė po 10-ojo raundo, kai jo treneriai nutraukė kovą.

Šį kartą T. Fury taip pat ringe neišbuvo visų 12 raundų. Jau nuo 5-ojo raundo akivaizdžiai ringe dominavęs 34 metų 206 cm ūgio sunkiasvoris 10 raundo viduryje privertė ringo teisėją nutraukti kovą ir apsaugojo D. Chisorą nuo absoliutaus sutriuškinimo.

Tiesa, po dvikovos ringe T. Fury negailėjo komplimentų savo varžovui ir gyrė jį už atkaklumą ir užsispyrimą. Tuo metu D. Chisorai beliko tik padėkoti priešininkui už suteiktą progą mesti iššūkį čempionui.


Per 11 metų profesionalų ringe 33 pergales iškovojęs ir nei vienos nesėkmės nepatyręs T. Fury galiausiai metė iššūkį dabartiniam WBA, IBF, WBO organizacijų čempionui Oleksandrui Usikui iš Ukrainos.


Pastaruoju metu T. Fury buvo viešai kritikuojamas, kad vengia akistatos su O. Usiku, tačiau prisikvietęs prie ringo ukrainietį jis nedviprasmiškai įrodė, kad yra pasirengęs dvikovai dėl absoliutaus sunkiasvorių organizacijų čempiono titulo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją