1. Drabužių priežiūros sistema
 AirDresser DF60R8600CG Drabužių priežiūros sistema


Jei ieškote dovanos mados mylėtojui, jam gali praversti lygintuvas. Nesvarbu, ar jis garinis, ar paprastas, lygintuvu išlyginti drabužiai atrodo tvarkingiau, medžiaga neretai tampa švelnesnė, elastingesnė. Visgi, jei įteikdami dovaną artimajam norite matyti jo žibančias akis, nustebinkite jį su „Samsung Airdresser" drabužių priežiūros sistema. Tai išmanus įrenginys, kuris pats garais lygina audinius, naikina kvapą sukeliančias bakterijas, dėl ko drabužiai tarp skalbimų išlieka gaivesni, ir, negana to, pašalina iš jų dulkes. Ši išmani sistema puikiai išlaikys jūsų artimojo stilingą garderobą švarų bei gaivų.

  1. Skalbimo mašina ir džiovyklė viename
 WD4000T - Skalbimo Mašina Ir Džiovyklė


Kita praktiška ir labai naudinga dovana, kuri maloniai nustebins kiekvieną, yra skalbimo mašina ir džiovyklė viename. Tai visų namuose laukiamas įrenginys, kuris atlieka dvi – drabužių skalbimo bei džiovinimo – funkcijas. Puikus tokios buitinės technikos pasirinkimas yra „Samsung" kombinuota skalbimo mašina ir džiovyklė. Ji išsiskiria keliomis savo funkcijomis, iš kurių viena – plovimas oru. Ši skalbimo mašina ir džiovyklė padeda palaikyti higienišką drabužių švarą nenaudojant vandens ar ploviklio, o tik karštą orą. Be to, ji gali atlikti higieninį drabužių valymą garais, pašalinant beveik 100 proc. bakterijų ir alergenų.

  1. Orkaitė
 NV7000B 7Series Orkaitė su AI Pro Cooking

Orkaitė taip pat gali virsti be galo naudinga dovana. Nors tai brangesnis pirkinys, tačiau ilgaamžis – tokią dovaną gavęs artimasis gali ja džiaugtis dešimtmetį. „Samsung" 7Series įmontuojama orkaitė su „AI Pro Cooking" dirbtiniu intelektu kiekvieno žmogaus virtuvę pavers aukščiausios klasės restoranu, mat kepamą maistą galėsite stebėti per išmanųjį telefoną, neatidarinėjant orkaitės durelių ar net jei nesate namuose. O nemėgstantiems ar nenorintiems gaminti, didžiausiu atradimu taps orkaitės funkcija, kuri atpažįsta ingredientus, o tuomet rekomenduoja receptus bei optimizuoja nustatymus.

  1. Dulkių siurblys-robotas
 VR5000RM Dulkių Siurblys-Robotas


Mėgstantiems švarą, bet nekenčiantiems tvarkytis, geriausiu draugu gali tapti dulkių siurblys-robotas. Tai itin praktiška dovana, kuri gali palengvinti namų ruošą bet kokio amžiaus žmonėms – nuo studentų iki senjorų, mat sutaupo begalę laiko, nes nereikia pačiam taip dažnai šluoti ar siurbti namų. Ypač pasitarnauja tie siurbliai, kurie protingai siurbia namus ir automatiškai išvalo savo dulkių konteinerį. Jie puikiai tinka auginantiems gyvūnus ar net turintiems mažų vaikų, nes leidžia išlaikyti aplinką švarią. Puikus variantas yra „Samsung Jet Bot" serijos siurblys robotas su „Clean Station" dulkių išsiurbimo ir įkrovimo stotele. Jame ne tik yra įdiegta minėtoji siurbimo funkcija, bet ir išmaniojo valdymo sistema telefone bei pažangi jutiklinė sistema. Plonas siurblio dizainas ir didelė siurbimo galia leidžia surinkti purvą ir dulkes net sunkiausiai pasiekiamose vietose, o išmanusis valdymas – priderinti siurblio darbą prie savo rutinos. Taip galima džiaugtis rezultatu, net nepastebint tvarkymosi proceso.

  1. Dulkių siurblys-šluota
 Bespoke Jet™ Pro Extra Dulkių Siurblys-Šluota

Jei artimasis, kuriam renkate dovaną, viso darbo robotui siurbliui patikėti nenori, puikia alternatyva gali tapti siurbliai-šluotos. Jos kur kas komfortiškesnės už įprastus siurblius, užima mažiau vietos ir neretai dirba tyliau. Štai, pavyzdžiui, „Samsung Bespoke Jet" siurbliai pradžiugins kiekvieną ne tik praktiškumu ar dizainu, bet ir tokiomis funkcijomis kaip daugiasluoksnė filtravimo sistema, užtikrinanti alergenų kiekio sumažinimą ir kone 100 proc. dulkių sulaikymą bei automatinį dulkių konteinerio ištuštinimą į „Clean Station" dulkių išsiurbimo ir įkrovimo stotelę. Didelis aksesuarų komplektas turi ne tik antgalius grindims, baldams ir lentynoms, dalis modelių turi dar ir motorizuotą grindų plovimo antgalį. Šis įrenginys puikiai pasitarnautų turintiems alergiškų vaikų ar auginantiems gyvūnų, nes padeda lengviau pasirūpinti ilgalaike švara namuose ir neleidžia susiurbtoms dulkėms grįžti į kambarį, nei siurbiant, nei tuštinant konteinerį. Nesunku nuspėti, kad tokia dovana pradžiugintų net ir tuos, kurie, rodosi, turi viską.