Remiantis skyrybų dokumentais, kuriuos gavo „People“, buvę sutuoktiniai bendrai globos savo keturis vaikus: devynerių metų amžiaus North, šešerių metų amžiaus Saint, ketverių metų amžiaus Chicago ir trejų metukų amžiaus Psalm.

Grammy“ laimėtojas mokės alimentus – 200 tūkst. JAV dolerių (193 tūkst. eurų) per mėnesį ir turės padengti pusę savo vaikų gydymo, mokymo ir apsaugos išlaidų.

Tiek K. Kardashian, tiek K. Westas atsisakė sutuoktinių tarpusavio išlaikymo. Taip pat jiedu susitarė ginčus dėl vaikų spręsti padedant tarpininkui. Jeigu kuris nors iš buvusių sutuoktinių nedalyvaus susitikime su tarpininku, kitas galės priimti sprendimą savo nuožiūra.


Turtas, įskaitant nekilnojamąjį, bus padalytas vadovaujantis ikivedybine sutartimi.

Skyrybų procesas buvo užbaigtas praėjus devyniems mėnesiams po to, kai teismas paskelbė, kad juridiniu požiūriu K. Kardashian yra nesusituokusi.

Iš pradžių K. Westas užginčijo K. Kardashian prašymą pripažinti, kad juridiniu požiūriu ji yra nesusituokusi, tačiau paskui pareiškė: „Paprašiau savo komandos paspartinti santuokos nutraukimą, kad galėčiau visą dėmesį skirti savo nuostabiems vaikams.“

K. Kardashian ir K. Westas pradėjo susitikinėti 2012-aisiais, o 2014 m. gegužės mėnesį susituokė. Poros santykius ištiko krizė 2020 m., kai reperis pareiškė kandidatuosiantis į Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) prezidento postą ir kampanijos metu atskleidė itin asmeniškų detalių apie savo šeimą ir santuoką.

Tada K. Kardashian padarė viešą pareiškimą, kurio metu papasakojo apie jos vyrą kamuojantį bipolinį sutrikimą, ir prašė gerbėjų „užjausti“ bei suprasti jųdviejų „sudėtingą ir nemalonią“ situaciją.

2021 m. vasario mėnesį ji padavė skyrybų prašymą, o vėliau, gruodžio mėnesį, kreipėsi į teismą dėl neištekėjusios moters statuso suteikimo.

Taip pat ji paprašė vaikų globos ir turto dalybų klausimus atskirti nuo šeiminės padėties ir panoro susigrąžinti mergautinę pavardę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją