Vakarėlis vyko 90-ųjų tema, o pati šventės kaltininkė Viktorija ją išpildė su kaupu. Nuomonės formuotoja pademonstravo šiam laikotarpiui būdingą vakarėlių įvaizdį – raudona palaidinė, blizgus mini sijonas ir garbanos moterį pakeitė kone neatpažįstamai.

„Tai buvo ko gero linksmiausias gimtadienis mano gyvenime! Ačiū visiems, kurie buvote kartu!“, – socialiniuose tinkluose rašė Viktorija. Moteris čia pasidalino ir keliomis akimirkomis iš šventės.

Šventėje dalyvavo ir Viktorijos mama, kuri taip pat puikiai atitiko 90-ųjų stilių.

„Mano mylimiausia mama, noriu Tau padėkoti už brangiausią ir tiesiog neįkainojamą dovaną – šį gyvenimą!

Ačiū, kad užauginai mane tokią užsispyrusią, einančią savo tikslų link nepaisant visko, nuoširdžią ir linksmą, daug besišypsančią, mokančią mylėti ir vertinti! Tavo dėka tapau tuo, kas esu šiandien! Užauginai mane labai stipria moterim su labai didele širdim!“, – mamai dėkojo sukaktuvininkė.


Atskirą padėką Viktorija skyrė ir mylimajam Laurynui.

„Atrodo, Lauryno tostus ir palinkėjimus jau esu girdėjusi ne vieną, bet … dabar rašau ir jaučiu, kaip užima kvapą. Per tuos metus, kai esame kartu, jis matė mane visokią, nesvarbu ar pasidažiusi, ar verkianti, šypsausi ar šaukiu, bet visus iššūkius ir gyvenimo pamokas mokomės kartu! Ačiū tau, meile, už tą palaikymą, meilę ir pasitikėjimą, man tai be proto daug reiškia. Galima kalbėti ir kalbėti, bet kaip sakei – kol mirtis mus išskirs... MYLIU!“, – rašė garsi nuomonės formuotoja.


O kiek anksčiau, dar ankstyvą gimtadienio rytą su dideliu gėlių glėbiu savo mylimąją pasitiko Viktorijos sutuoktinis Laurynas Suodaitis. Vyras sukaktuvininkei įteikė įspūdingą baltų rožių puokštę.

„Gimtadienio proga linkiu sau, kad dažniau taip rytai prasidėtų! Laurynai, myliu Tave!“ – šiltai į savo antrąją pusę kreipėsi Viktorija.

Dienai įsibėgėjus savo instagrame, kurį seka net 221 tūkst. žmonių, žinoma moteris paviešino naują nuotrauką, kurioje ji įsiamžino su artimaisiais. Kadre pozuoja ir mažasis šeimos narys – sūnus Laurynas, kurio pora susilaukė visai neseniai, ir dukrelė Nicole.

„Mano didžiausios gyvenimo dovanos! Jaučiuosi labai turtinga, turėdama tokią šeimą!“ – neslėpė nuomonės formuotoja.

Gimtadienio vakarą V. Siegel-Suodaitės laukė dar viena vyro staigmena – SPA ir masažo malonumai. Žinoma moteris pasidžiaugė, kad mylimasis su savo dovana pataikė tiesiai į dešimtuką, kadangi rasti laiko sau versliai mamai su dviem vaikais ne visada pavyksta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)