32-ejų metų amžiaus garsenybė raudonuoju kilimu žingsniavo pasipuošusi Italijos drabužių prekių ženklo „Valerievi“ suknele, kurios vidurinė dalis buvo iškirpta ir atidengė juodą bikinį, skelbia nypost.com.

Julia Fox

Itin drąsus drabužis ant aktorės kūno plevėsavo nelyginant apsiaustas ir visiška nevaržė judesių. Iš pradžių J. Fox pademonstravo „Edie Parker“ juodo atlaso delninukę „Hit Bag“ (kaina – maždaug 293 eurai), kuri sukurta taip, kad atrodytų tarsi „pakylėta suktinės interpretacija“, bet paskui pasiėmė kitą to paties prekių ženklo delninukę, kurioje buvo įmontuotas žiebtuvėlis.

Šis kiek daugiau nei tūkstantį eurų kainuojantis aksesuaras buvo sukurtas specialiai pagal aktorės užsakymą – ant delninukės puikuojasi jos pavardė. J. Fox taip pat parodė, kaip naudotis delninukėje įmontuotu žiebtuvėliu ir vaizdo įrašą paskelbė instagrame.

Kalbėdama apie savo žilas sruogas, moteris pareiškė: „Tai meilės laiškas senatvei. Nebijau pasenti.“ Beje, tik jos viršutinė galvos dalis buvo nudažyta žila spalva, o želė ištepti plaukai paryškino sidabrinius auskarus.

Julia Fox

Buvusi reperio Kanye Westo mergina savo akių makiažą (pilkos ir rožinės spalvų derinį) priderino prie žilų plaukų. Taip pat ji išsibalino antakius.

J. Fox nesigėdija įmantrių rūbų ir neseniai buvo apsirengusi tiek palaidinuke su balaklava, tiek latekso drabužiais ar sijonėliu, kuris parodė daugiau nei pridengė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją