Kauno „Žalgirio“ (3/3) ekipa Eurolygos šeštojo turo rungtynėse namuose panaikino 20 taškų deficitą ir efektingai patiesė Berlyno ALBA (3/3) krepšininkus – 88:81 (13:25, 19:19, 22:17, 34:20)

Eurolygos šeštojo turo dvikovą tarp Kauno „Žalgirio“ ir Berlyno ALBA komandų stebėjo ir nuomonės formuotoja K. Meschino, atlikėjas D. Ježeris-OG Version, kurie atrodė puikiai nusiteikę ir nevengė šypsotis. Anksčiau žinoma mergina savo sekėjams pasakojo, kad su šeima netrukus planuoja keliauti į Egiptą. Krepšinio rungtynėse jiems kompaniją palaikė atlikėjas Algimantas Minalga-Soliaris.

Žiūrovų gretose, pirmoje eilėje buvo galima pastebėti ir modelį Karoliną Toleikytę, žinomai merginai kompaniją palaikė ir anksčiau jos draugijoje matytas verslininkas Jonas Garbaravičius.

Delfi primena, kad trimis pergalėmis paeiliui reguliarųjį sezoną pradėjusi ALBA ekipa trumpam buvo įsiveržusi tarp Eurolygos turnyro lentelės lyderių, tačiau vėliau patyrė dvi nesėkmes iš eilės ir iki rungtynių su Kauno „Žalgirio“ buvo šešta.

Kitą savaitę, lapkričio 10 d., „Žalgiris“ išvykoje susirems su Vilerbano ASVEL. Tiesa, intriguojantis iššūkis kauniečių lauks jau šį sekmadienį, lapkričio 6 d. Vilniuje žalgiriečiai žais LKL rungtynes su titulą ginančiais Vilniaus „Ryto“ krepšininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)