Vyras prisipažino svarstantis atšaukti vestuves, kai jo sužadėtinė ir jos geriausia draugė atskleidė savo planus oficialiai „sutuokti“ jųdviejų šunis, skelbia mirror.co.uk. Jo teigimu, būsimoji žmona Jessica ir vyriausioji pamergė Abby seniai suplanavo ir šunų tuoktuves.

Nors vyras šuns neturi (nelabai juos ir mėgsta), draugės pradėjo diskutuoti, kad būtų labai „šaunu“, jeigu būsimosiose vestuvėse galėtų dalyvauti jųdviejų augintiniai. Iš pradžių jis sutiko, nes galvojo, kad Jessica nori, jog prie altoriaus ją lydėtų ir šunys.

Deja, netrukus paaiškėjo, kad Abby ir Jessica turėjo omenyje tradicinę vestuvių ceremoniją, tik...keturkojams, įskaitant specialų šunims skirtą priėmimą.

Portale „Reddit“ 29-erių metų amžiaus vyras, rašantis slapyvardžiu „needhelpSuperbCookie“, liejo apmaudą: „Prisigalvojo tokių nesąmonių kaip šunų nuotraukų demonstracija, šunims skirtas tortas, dovanos. Taip pat jos nori, kad jų draugės ir šeimos nariai į vestuves atsivestų savo šunis.“

„Pasakiau, kad nesutinku, nes nenoriu, jog per mūsų vestuves aplink lakstytų šunų būrys. Tiesą sakant, greičiausiai reikėtų ieškoti naujos vietos. Priminiau Jessicai, kad ji beveik nebegali prisidėti prie vestuvių finansiškai, o aš visai nenoriu mokėti už šunis. Jessica ir Abby pareiškė, kad joms tai labai svarbu, todėl pasakiau tiesiai šviesiai: arba laikomės ankstesnio plano, arba judvi gali iškelti brangias vestuves savo šunims, o tada mes kukliai susituoksime civilinės metrikacijos skyriuje“, – paaiškino jis.
Abby toks atsakymas visai nepatiko. Ji pradėjo priekaištauti Jessicai, kad jos mylimasis „manipuliuoja ir skelbia ultimatumus“, ir netgi siūlė jai kurį laiką pagyventi pas ją, kol jaunikis „liausis elgtis kai užsispyręs asilas“.

Jessica irgi mano, kad jos išrinktasis elgiasi savanaudiškai, bet jis tenori, kad tai būtų jųdviejų vestuvės, o ne Abby augintinių.

Vienas „Reddit“ naudotojas nusistebėjo: „Na, aš myliu savo šunis, bet to jau per daug. Kas čia vyksta? Nes dabar viskas primena tiesiog labai brangias šunų vestuves. Beje, ar šunys apskritai nori susituokti? Ar žinome, kad juos sieja romantiškas ryšys?“

Kitas pridūrė: „Tokie pageidavimai labai sumenkina dviejų žmonių santuokinius įsipareigojimus vienas kitam.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)