Viskuo pasirūpinama už jus

„Philips PSG9050/20“ yra išmani „Philips Perfectcare“ lyginimo sistema: ji naudoja kamerą, dirbtinį intelektą ir „ActiveSense“ technologiją taip atpažindama jūsų lyginamus audinius. Pagal tai lyginimo sistema automatiškai reguliuoja ne tik garų kiekį, bet ir temperatūrą: taip skirtingi audiniai yra išlyginami tobulai, bet tuo pačiu nelieka rizikos, kad kas nors bus sugadinta.

Verta atkreipti dėmesį ir į tai, kad „DynamiQ“ išmanusis jutiklis atpažįsta, kada ir kaip lygintuvas yra judinamas, tad garai skleidžiami tik tada, kai to iš tiesų reikia. Jeigu lygindami rūbus ar kitus audinius garus naudojate visada, turėtumėte žinoti, kad tai ilgainiui gali pakenkti audinių struktūrai.

Lyginimas neturėtų kelti rūpesčių

Ar žinojote, kad lygintuvai, pasižymintis didele galia, dažnai gali kelti pavojų jūsų audiniams? Tai paprasta paaiškinti – naudojant per daug galios, apdeginti tam tikras medžiagas gali prireikti vos kelių sekundžių. Visgi su „Philips PSG9050/20“ dėl to rūpintis nereikės, kadangi šis įrenginys palaiko greito atvėsimo funkciją, tad net ir laviruojant tarp daugybės skirtingų režimų bei temperatūrų, tikrai nesudeginsite jokių lyginamų audinių, net ir šilko.

Svarbu ir tai, kad „Philips PSG9050/20“ puikiai tinka ir lyginimui vertikalioje padėtyje. Kadangi šio prietaiso svoris yra ganėtinai nedidelis, juo galėsite lyginti net ir užuolaidas. O gal turite daugybę marškinių? Tuomet žinote, kaip sunku juos lyginti tradiciniu lygintuvu. Tiesiog pakabinkite marškinius ant pakabos ir su „Philips PSG9050/20“ lyginkite juos vertikaliai – tai užtruks pastebimai mažiau laiko!

Rūpesčių nekels ne tik lyginimo procesas, bet ir pati lyginimo sistema. Kiti lygintuvai neretai užsikemša nuo kalkių arba jiems reikia naudoti specialų vandenį, tačiau „Philips PSG9050/20“ palaiko ne tik automatinio išsijungimo, bet ir „Easy De-Calc Plus“ funkciją, kuri padės iš sistemos ištuštinti visas susikaupusias kalkių nuosėdas.