Niekam ne paslaptis, kad viena skiriamųjų K. Kardashian įvaizdžio detalių - sėdmenys. Garsenybė nepavargsta ieškoti vis naujų būdų pasauliui apie tai priminti, skelbia „The Daily Mail“.

41 metų SKIMS prekės ženklo įkūrėja žurnalo „Interview“ numeriui „American Dream Issue“ pozavo nusismaukusi džinsus ir demonstruodama savo pasididžiavimą. Maža to, platinine blondine tapusi garsenybė nuotraukose, kurioms pozuoja Jungtinių Valstijų vėliavos fone, sunkiai atpažįstama (galbūt dėl prie plaukų spalvos priderintų nubalintų antakių).

Fotosesijoje panaudotos kelnės ir krokodilo odos švarkas – mados namų „Bottega Veneta“ kūriniai.

Keturias atžalas auginanti K. Kardashian atskleidė, kad fotosesija jai buvo nemenkas iššūkis, kad ir spaudimas dėl „jock strap“ tipo apatinių.

Per interviu Amerikos dizainerei Mel Ottenberg K. Kardashian sakė: „O dievuliau. Buvo taip smagu. Dirbti su Nadia Lee Cohen tikras malonumas, puikiai jutome viena kitą. Tiesą sakant, nė su vienu fotografu gyvenime nebuvau pajutusi tokio darbinio ryšio. Komanda norėjo, kad būčiau be „jock strap“. Nesileidau į kalbas. Man sekasi geriausiai, kai ignoruoju kitų užgaidas ir darau, ką noriu. Esu labai patenkinta rezultatu“.

Kim taip pat pasidalino vaizdo įrašais iš fotosesijos užkulisių.

Per interviu K. Kardashian negailėjo gerų žodžių savo buvusiam vaikinui Pete Davisonui, su kuriuo po devynių mėnesių draugystės išsiskyrė rugpjūtį: „Jis toks mielas. Jis labai geras žmogus, tokių jau nebegamina. Nekantriai laukiu, kuo savo karjeroje visus nustebins“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)