Tačiau jis teigė, kad apgaudinėti mane su kita ar mane palikti jis neketina ir nenori. Jis sako nesuprantantis, kodėl taip atsitiko, ir iš kur kyla tokios mintys.

Mes labai mylime vienas kitą ir visai nenorime vienas kito paleisti. Kaip man ir jam elgtis? Man liūdna ir pikta dėl visko, kas vyksta, todėl stengiuosi palikti jį vieną“.

Kotryna, 21 metai, portalo PSYCHOLOGIES skaitytoja

Psichologo komentaras

Kotryna, siūlau jums išsamiau su savo vaikinu aptarti, ką jis turi galvoje, sakydamas, jog yra „neišsilakstęs“. Kaip tiksliai jis tai suprato ir pajuto, kas jį paskatino iš pradžių apie tai pagalvoti, o tuomet pasidalyti šiomis mintimis su jumis? Kokia nors draugo istorija, žiūrėtas serialas, perskaityta knyga, bendravimas su kolega? Kažkas turėjo jį pastūmėti. Pabandykite kartu tai išsiaiškinti.

Taip pat raginu paanalizuoti, ką jūs pati apie tai galvojate ir jaučiate, ko trokštate iš jo ir iš jūsų santykių, kaip įsivaizduojate bendrą ateitį. Pabandykite pasitelkti laiško rašymo techniką: atsisėskite ramioje aplinkoje ir parašykite laišką, skirtą jaunam žmogui. Pasidalykite savo jausmais ir mintimis ne tik apie šią situaciją, bet ir apie tai, kas kaupėsi ilgą laiką. Papasakokite jam, dėl ko konkrečiai jums liūdna, kas jus skaudina ir kaip ši nuoskauda daro jums įtaką, kodėl stengiatės atsiriboti ir ką iš tikrųjų norite jam pasakyti tokiu atsiribojimu.

Parodyti laišką savo vaikinui nereikia – jis skirtas tik jums. Taip galėsite geriau suprasti savo jausmus ir per atvirą pokalbį su savo vaikinu pasidalysite su juo savo apmąstymų rezultatais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją