Sammie-Jo Hailford, kuri išgarsėjo kaip didžiausių antakių Jungtinėje Karalystėje savininkė, savo tiktoko įraše teigia, kad „nesutinka“ su grožio industrija ir tuo, ko ji moko žmones.

„Esu čia tam, kad padėčiau žmonėms kelti jų pasitikėjimą savimi, mylėti savo natūralų grožį ir saviraišką, o ne tam, kad klausyčiausi kitų žmonių smerkiančių nuomonių“, – sakė Grimsbio mieste gyvenanti 27-erių britė.

Anot jaunos moters, žmonės neturėtų teisti kitų dėl jų išvaizdos. Ji taip pat užsipuolė besišaipančius iš jos milžiniškų antakių, praneša „GrimsbyLive“.

Sammie-Jo pridūrė, kad grožio industrija, spausdama žmones atrodyti taip, kaip paranku jai, siekia „pavogti jų pinigus“ ir sukelti jiems „psichinių ligų“.

Neįtikėtino dydžio antakiais išgarsėjusi britė inicijavo judėjimą BROWS (angl. „antakiai“), kurio pavadinimas paraidžiui reiškia „Beauty Redefined or We Suffer“ (liet. „Arba naujas grožio apibrėžimas, arba kančia“). Šiuo judėjimu ji esą nori žmonėms padėti atsisakyti įprastų grožio standartų ir taip pagerinti jų psichinę sveikatą.

Kai dėl savo neįprastos išvaizdos Sammie-Jo pirmą kartą nuskambėjo socialinėje žiniasklaidoje, ji atskleidė, kad antakiams nusipiešti naudoja skystą akių pieštuką. Pasak jaunos mamos, tokie antakiai padeda išsiskirti iš minios – o tai jai labai patinka.

Nors ir sulaukė lavinos bjaurių komentarų apie išvaizdą, moteris laikraščiui „Daily Star“ pasakojo, kad taip pat gavo ne vieną žinutę iš vyrų, kurie ją vadino gražia ir kvietė į pasimatymus.

„Jie visada pirmiausia užsimena apie mano antakius. Gal toks jų fetišas“, – sakė ji.

Sammie-Jo teigimu, jos antakiai dėmesio sulaukia ne tik internete, bet ir realybėje: žmonės ją net stabdo gatvėje, kad pasiklausinėtų apie juos.

Po kelerių metų, praleistų demonstruojant savo neįprastą įvaizdį, jauna mama dabar tvirtina, kad troliai jos nebevargina, tad ji nenustos pasauliui skleisti savo žinutės.

„Trolinimas manęs nebeveikia. Stengiuosi, kad visi suprastų, jog žmonės gali būti skirtingi“, – sakė britė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją