Neseniai filmų „Bado žaidynės“ serijos žvaigždė pastebėta Manhatane, vilkinti elegantišką, ilgą smėlio spalvos suknelę su mezginių intarpais ir tokių pačių mezginių petnešomis. Prie šios suknelės ji priderino dizainerio Manolo Blahniko sandalus (kiek anksčiau ji avėjo juos, išėjusi pasivaikščioti su vyru Cooke‘u Maroney‘u) ir aksominę mėlyną Christian Dior rankinę su aukso spalvos detalėmis.

Aktorė buvo pasipuošusi bohemiško stiliaus auksiniu vėriniu su turkiu, užsidėjus akinius nuo saulės su vėžlio kiauto imitacijos rėmeliais.

J. Lawrence atrodė lengvai ir gaiviai su suknele, puoštą panašiais į rankų darbo nėrinius, be makiažo, palaidais plaukais. Eidama ji klausėsi muzikos per ausines.

Panašu, kad vasarą J. Lawrence mėgsta paprastą, patogią aprangą. Ji ir jos vyras C. Maroney‘is ne kartą matyti Niujorke vilkinti baltus medvilninius marškinėlius, su paprastais aksesuarais. Pora šiemet susilaukė pirmo vaiko.

Prieš kelias dienas aktorė prie klasikinių marškinėlių mūvėjo plačias smėlio spalvos kelnes, avėjo juodus sandalus. Jos sutuoktinis mūvėjo prie baltų marškinėlių tamsiai mėlynas kelnes, avėjo juodus „Vans“ sporinius batus.

Kitą kartą aktorė ėjo su vyru, vilkėdama raudonus marškinius, mūvėdama pablukusius plačius džinsus, su savo pamėgtais Manolo Blahniko sandalais ir rudais saulės akiniais. Per petį buvo persimetusi rudą odinę „The Row“ rankinę.

Neseniai aktorė su vyru pastebėti vakarieniaujantys. J. Lawrence vilkėjo tamsiai mėlyną ilgą sijoną, avėjo minėtus sandalus, ant kaklo segėjo paprastutę auksinę grandinėlę, prie šio ansamblio buvo priderinusi švelniai gelsvą rankinę. Jos vyras vilkėjo baltus marškinėlius, mūvėjo rusvas kelnes ir avėjo baltos ir rusvos spalvos verstos odos batus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją