Dabar verslininkui – 67-eri, o jis vis dar aktyviai dirba, sportuoja, žaidžia tenisą, ir neketina lėtinti gyvenimo.

„Dirbu savo malonumui. Kai tavo organizmas apkrautas ir fiziniu, ir protiniu krūviu, tai, mano įsitikinimu, lėčiau sensti. Tai čia toks gyvenimo būdas. Jei nedirbčiau, aš, pavyzdžiui, neturėčiau ką veikti.

Į naujus projektus, kur reikėtų vėl kaip anksčiau dirbdti po 15 valandų, tikrai nebelendu ir nebenoriu todėl, kad norisi dėl savęs pagyventi. O dėl savęs pagyventi mums užtenka pilnai laiko tiek, kiek lieka nuo darbo. Aš 5.30 keliuosi, darau mankštą, maudausi, ruošiu dukrytei pusryčius ir važiuojame į mokyklą“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakoja pašnekovas.

Antanas džiaugiasi, kad būdamas 55-erių kartu su žmona Daina susilaukė dukros Urtės Magdalenos. Jis iki šiol save vadina jaunu tėveliu, kuris tiesiog privalo užsiimti buitiniais rūpesčiais – ruošti dukrai pusryčius, vežti į mokyklą ir būrelius.

„Tikrai pasitempti verčia. Jeigu neturėtume dukrytės, su žmona galėtume keliauti ir keliauti. Bet ji verčia pasitempti. Tad čia ne paslaptis. Aš, kaip sakiau, viskas iš naujo“, – prisipažįsta verslininkas.

Antanas Bosas su šeima

Antanas niekada neslėpė užaugęs itin sunkiomis sąlygomis. Gimė Sibire, po kelerių metų su tėvais grįžo į Lietuvą. Tačiau tėvai negalėdami išgyventi atidavė jį į internatą, kuriame Antanas augo net 11 metų.

Antanas jau labai anksti žinojo, kuo nori tapti. „Milijonierius“ – jau būdamas septintoku užrašė savo sąsiuvinyje.

Tačiau tapęs žinomu ir turtingu Lietuvos verslininku, Antanas yra sulaukęs išties nemažai viešos kritikos.

„Kad lietuvio skaniausias valgis yra kitas lietuvis. Tai čia iš pavydo visi taip gali šnekėti. Iš kur tie mokytojai, gydytojai ir policininkai gautų atlyginimus, jeigu nebūtų verslo? Iš kur?

Bet aš nekreipiu dėmesio. Aš darau tą, ką moku daryti, ir aš nė vienos dienos, nė vienos Nepriklausomybės dienos nedirbau samdomo darbo“, – laidoje sako A. Bosas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ - tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę - interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją