Briuselio oro uostas antradienį atšaukė visus suplanuotus skrydžius iš Belgijos sostinės dėl Belgijos profesinių sąjungų surengtų streikų ir protestų. Oro uostas dirbo tik tam, kad priimtų orlaivius, tačiau tūkstančiai Belgijos gyventojų, kurie šiomis dienomis planavo skristi atostogų ar verslo reikalais, net negalėjo patekti į terminalą.

Streikus su visišku atsisakymu aptarnauti keleivius artimiausiu metu vykdys kelios oro linijos vienu metu. Darbuotojai reikalauja didesnio atlyginimo ir geresnių darbo sąlygų. Pažymima, kad streiko dienomis oro linijų darbuotojai į darbą tiesiog neatvyks. O tai reiškia, kad bus atšaukta dešimtys, jei ne šimtai skrydžių.

Taigi birželio 23–25 dienomis „Brussels Airlines“ surengs streiką.

Birželio pabaigoje ir liepos pradžioje „Ryanair“ įvyks vienas didžiausių protestų . „Ryanair“ streikai numatomi šiomis dienomis:

Belgija: birželio 24–26 d.
Portugalija: birželio 24–26 d .
Prancūzija : birželio 25–26 d.
Italija : birželio 25 d.
Ispanijoje paskelbti streikai: birželio 24–26 d., birželio 30 d. ir liepos 1–2 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją