Užsienio spaudoje tėvus apie šį žaislą perspėjantys pranešimai pasirodė jau prieš keletą mėnesių. Jūsų akiratyje – naujas tėvų košmaras, rašė populiariausi tėvystės temas gvildenantys portalai ir net tokie nišiniai gigantai, kaip „Forbes“ bei „Rolling Stone“.
Vos tik iš vaikų žaidimų aikštelės išgujome nerimą keliančius „Squid Game“ kopijuojamus iššūkius, atsirado nauja tendencija, į kurią tėvai turėtų atkreipti dėmesį, įspėjo portalas parents.com. 
Naujas vaikus užbūręs žaislas Huggy Wuggy iš pažiūros atrodo nekaltas žaidimo draugas. Vaikams patinka ryškios jo spalvos, švelnus kailiukas ir tai, kad jis gali apkabinti. Tačiau atidesnius tėvus jau spėjo pasiekti kraupūs vaizdo įrašai, paaiškinantys tikrąją šio žaislo kilmę. Kiti apie tai sužino sulaukę įspėjamųjų raštelių iš darželių ir mokyklų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją