Miunchene 35-erių metų K. Tichonovai atlikta ypatinga grožio procedūra, kurią yra pamėgusi ir garsioji Kim Kardashian.

Procedūros metu paimta moters kraujo, kuris po specialaus apdorojimo vėl buvo suleistas į odą. Vokietijos laikraščio „Bild“ žiniomis, vienas toks seansas kainuoja kiek daugiau nei 5 tūkst. eurų.

Be to, V. Putino dukrai suleistos botokso ir hialurono rūgšties injekcijos raukšlelėms ant kaktos ir palei burną išlyginti.

Žiniasklaida jau anksčiau pranešė, kad botokso procedūras mėgsta ir pats V. Putinas, ir jo spėjama meilužė Alina Kabajeva. Šiai buvusiai vienai geriausių gimnasčių Rusijoje šiuo metu yra 39-eri.

Vienas komentatorius po straipsniu apie Katerinai atliktas procedūras rusiškai parašė: „Visai kaip ir tėvelis...“. „V. Putino dukra iššvaistė tūkstančius eurų kažkokiai keistai grožio procedūrai. Ar ji, kaip ir tėvelis, nori atrodyti vis jauniau ir gyventi amžinai?“, - domėjosi kitas internautas.

Prieš karą pasisakančiame telegramo kanale „Utro Fevralya“ (liet. Vasario rytas) pasišaipyta, kad „vampyriška“ pramintą veido pakėlimo procedūrą pasidariusios Katerinos „tėvelis taip saugo savo paties biologinę medžiagą, kad visur su savimi tamposi nešiojamą sausąjį tualetą. O tuo metu jo tuštutė dukrelė Katerina Tichonova švaistosi tokia vertinga biologine medžiaga“.

„Svarbi ne tiek procedūros kaina, kiek faktas, kad dabar NATO turi V. Putino DNR ir kitos biologinės medžiagos. Baisu ir pagalvoti, kad būtų galima su ja padaryti. O galbūt ji jau buvo apdorota biolaboratorijose“, – priduriama šiame telegramo kanale.

Manoma, kad akrobatinį rokenrolą šokanti Katerina neseniai kelis kartus su savo naujuoju mylimuoju Igoriu Zelenskiu lankėsi Miunchene. Šis 52-ejų vyras dar neseniai vadovavo Bavarijos valstybiniam baleto teatrui. Rusijos baleto žvaigždė iš teatro buvo išmesta, nes atsisakė pasmerkti kraugerišką V. Putino karą Ukrainoje.

Anksčiau Katerina – jaunesnioji iš dviejų V. Putino dukrų, gimusių santuokoje su buvusia Rusijos pirmąja dama Liudmila – anksčiau buvo ištekėjusi už 40-ečio Kirilo Šamalovo, jauniausio rusų milijardieriaus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)