Buvęs Italijos rinktinės puolėjas šį sezoną praleido Turkijos aukščiausiosios lygos naujokų Adanos „Demirspor“ gretose.

Ketvirtį amžiaus lauktas sugrįžimas tarp elito buvo solidus, tačiau ne išskirtinis – 20 komandų turnyre italo Vincenzo Montellos auklėtiniai finišavo devinti.

Vis dėlto išties išskirtinė buvo pergalė paskutiniame ture prieš Izmiro „Goztepe“ klubą, nutraukusi penkių nesėkmių seriją.

Tiksliau, ypatingas buvo garsiausio ekipos žaidėjo M. Balotellio solo pasirodymas.

„Super Mario“ mušė net penkis įvarčius, o paskutinis iš jų buvo tikras šedevras.

Įsiveržęs į baudos aikštelę 31-erių puolėjas tiesiog sustingdė oponentų gynėją septynis kartus apsukdamas pėdomis aplink kamuolį, galiausiai pasimetė jį į šoną ir pergudravo vartininką smūgiuodamas vadinamuoju „rabona“ stiliumi – sukryžiuojant kojas.

Rungtynes Adanos komanda laimėjo 7:0.

Įvarčių greitošauda paskutiniame ture leido 2012-ųjų Europos vicečempionui ir buvusiam tokių klubų kaip Milano „Inter“, „Milan“, „Manchester City“ ar „Liverpool“ atstovui pakilti į antrą vietą pirmenybių snaiperių rikiuotėje (18 įv.). Dviem daugiau pelnė Stambulo „Kasimpaša“ puolėjas Umutas Bozokas.

Čempionų laurus jau anksčiau užsidėjęs buvo „Trabzonspor“ klubas, sidabru bei antruoju kelialapiu į UEFA Čempionų lygos atrankos varžybas tenkinosi Stambulo „Fenerbahče“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją