Kaip seniau skelbta žiniasklaidoje, Johny Deppas kaltina buvusią žmoną Amber Heard šmeižtu dėl 2018 metų gruodį laikraštyje „The Washington Post“ pasirodžiusio straipsnio, kuriame ji apibūdino save kaip smurto artimoje aplinkoje auką. Aktorius padavė buvusią sutuoktinę į teismą, tvirtindamas buvęs apšmeižtas ir reikalauja 50 mln. JAV dolerių (46 mln. eurų) kompensacijos. Jų teismo posėdžių maratoną stebi daugelis gerbėjų visame pasaulyje, todėl keisti drabužių panašumai taip pat nepraslydo pro akis.

„Amber Heard žaidžia proto žaidimus su Johnny Deppu, kopijuodama jo aprangą teisme“, – socialiniame tinkle „Twitter“ teigė vienas stebėtojas.

Amber kopijuoja Johny

Į vieną posėdį Johny vilkėjo pilką kostiumą ir juodus marškinius su juodu kaklaraiščiu. Ši stiliaus detalių kombinacija nėra tokia dažna ir įprasta kaip, sakysim, juodas kostiumas su baltais marškiniais, tad sutapimas mažai tikėtinas. Jau kitą dieną tokiu pačiu kostiumu ir marškiniais pasipuošė ir Amber.

„New York Post“ rašoma, kad Amber pasirinko GUCCI kostiumą jau kitą sykį po to, kai jį pasirinko Johny. Taip pat atkreipiamas dėmesys į tamsius ansamblius su atlapais – gatvėje darytoje nuotraukoje jie atrodo skirtingi, tačiau teismo salės šviesose – itin panašūs.

Amber kopijuoja Johny

Ypatingai į akis krenta identiška pasirinkta detalė. Viename posėdyje Johny dėvi mados mylėtojų mėgiamą garsią vabaliuko segę, o jau kitame posėdyje tokią pat segę segi Amber.

Amber kopijuoja Johny

Kas tai – sutapimas, žaidimas su mada ar manipuliacija? Kai kurie konsultantai būtent šiuo kopijavimu rėmėsi kaip argumentu, kodėl Amber negalėjo kentėti nuo Deppo smurto – esą, jeigu moteris kenčia nuo vyro elgesio ar agresijos, ji nei sąmoningai, nei pasąmoniniame lygmenyje nesiims mėgdžioti jo išvaizdos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją