Milijonus gerbėjų moterų turintis H.Grantas prisipažino, jog prieš beveik dvejus metus išsiskyrus su ilgamete partnere Liz Herli jam dabar sunkiau bendrauti su moterimis.

"Kai buvau jaunesnis, flirtuojant su moterimis labiausiai jaudindavo viliojimo, romano ir medžiojimo jausmas, - laikraščiui pasakė 41 metų aktorius. - Bet kai esi garsenybė, greitai pastebi, jog iš medžiotojo esi tapęs medžiojamuoju". Anot H.Granto (Hugh Grant), visada privalai galvoti apie tai, ką pasakoji apie save, ir stebėti, kad moterims, su kuriomis tu susitinki, tavo šlovė ir garsenybės statusas nebūtų svarbiau už tave patį.

Pasak H.Granto, jis ir taip pat aktorė L.Herli, kuri balandį laukiasi savo pirmojo kūdikio, liko geri draugai. "Mes vis dar kalbamės beveik kasdien".

H.Grantas šiuo metu reklamuoja savo naujausią filmą "Apie berniuką" ("About a Boy"), britų autoriaus Niko Hornsbio romano motyvais pasakojantį apie neatsakingą ir nesubrendusį londonietį, susidraugavusį su sunkiu mokiniu.

Be "Ketverių laidotuvių" H.Grantą išgarsino tokios populiarios juostos kaip "Noting Hilas" ("Notting Hill") ir "Bridžitos Džons dienoraštis" ("Bridget Jones's Diary").

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją