Reikės:


4 kiaušinių,
200 g apvirtų daržovių (morka, žiedinis kopūstas, gūžinis kopūstas, paprika),
po šaukštelį žalių petražolių, krapų, svogūnų laiškų,
mažo svogūno,
šaukšto sviesto,
3 šaukštų grietinėlės,
druskos, pipirų pagal skonį.

Didelėje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną bei stambiai sutarkuotas ar supjaustytas apvirtas daržoves.

Kiaušinius suplakite su grietinėle, žalumynais, druska ir pipirais. Supilkite ant daržovių ir iškepkite. Omletą patiekite karštą.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją