Jums reikės:

  • Kikkoman Terryaki Marinade padažo
  • 1,5 arbatinio šaukštelio maltos rūkytos paprikos
  • 1 arbatinio šaukštelio kmynų
  • 2 skardinių juodųjų pupelių
  • 500 g halumio sūrio, supjaustyto griežinėliais
  • Pakelio šviežių kalendrų
  • 12 mini tortilijų paplotėlių
  • 1 žaliosios citrinos
  • 4 pomidorų
  • 1 raudonojo svogūno
  • 40 g jalapeno


Ruošdami salsą padažą, smulkiai supjaustykite pomidorus, jalapeną ir svogūną, ant jų išspauskite žaliosios citrinos sulčių ir įpylę keletą arbatinių šaukštelių Kikkoman Terryaki Marinade padažo, viską gerai išmaišykite.

Ant keptuvės sumaišykite Kikkoman Terryaki Marinade padažą, maltą papriką ir kmynus. Įkaitinę keptuvę, sudėkite į ją nusausintas juodąsias pupeles. Keptuvėje sutrinkite pupeles ir pakepinkite jas apie kelias minutes. Išėmę pupeles, keptuvėje palikite šiek tiek padažo. Sudėkite halumio sūrį ir kepkite stiprioje kaitroje, kol abi sūrio pusės paskrus. Jei reikia, įpilkite šlakelį aliejaus.

Ant tortilijų dėkite salsos, keptų pupelių ir po porą halumio sūrio gabalėlių. Papuoškite keliais kalendros lapeliais ir išspauskite šiek tiek žaliosios citrinos sulčių. Skanaus!

Užsakymo nr.: PT_89175111