Jums reikės:

  • 12 karališkųjų krevečių
  • 3 arbatinių šaukštelių kepimo aliejaus
  • 50 g juostelėmis supjaustytų morkų
  • 50 g juostelėmis supjaustytos cukinijos
  • 15 g smulkiai supjaustyto šviežio imbiero
  • 1 skiltelės smulkiai supjaustyto česnako
  • 2 arbatinių šaukštelių citrinos sulčių
  • 2 valgomųjų šaukštų Kikkoman Soy Sauce padažo
  • 1 valgomojo šaukšto skrudinto sezamo aliejaus
  • 200 g išvirtų rameno makaronų
  • Pusės sutarkuotos citrinos žievelės
  • 2 smulkiai supjaustytų laiškinių svogūnų
  • Šiek tiek kalendros lapelių
    Gilioje keptuvėje (geriausia naudoti „Wok“ keptuvę) įkaitinkite 2 arbatinius šaukštelius aliejaus ir sudėję morkas, patroškinkite apie minutę. Tuomet sudėkite cukiniją ir pakaitinkite daržoves dar apie minutę. Daržoves išimkite ir keptuvėje maždaug 3 minutes pakepinkite krevetes.

Išėmę krevetes, į keptuvę įpilkite šlakelį aliejaus, pakepinkite imbierą ir česnaką. Tuomet atgal sudėję daržoves ir krevetes, viską troškinkite kelias minutes. Daržovėms ir krevetėms besitroškinant, ant jų išspauskite 2 arbatinius šaukštelius citrinos sulčių, užpilkite Kikkoman Soy Sauce padažo ir šaukštą skrudinto sezamo aliejaus. Galiausiai, į kepimo indą sudėkite išvirtus rameno makaronus, viską išmaišykite ir pakaitinkite dar keletą minučių.

Patiekalą apibarstykite citrinos žievele, laiškiniais svogūnais ir kalendromis. Skanaus!

Užsakymo nr.: PT_89175109