Jums reikės:
- 12 karališkųjų krevečių
- 3 arbatinių šaukštelių kepimo aliejaus
- 50 g juostelėmis supjaustytų morkų
- 50 g juostelėmis supjaustytos cukinijos
- 15 g smulkiai supjaustyto šviežio imbiero
- 1 skiltelės smulkiai supjaustyto česnako
- 2 arbatinių šaukštelių citrinos sulčių
- 2 valgomųjų šaukštų Kikkoman Soy Sauce padažo
- 1 valgomojo šaukšto skrudinto sezamo aliejaus
- 200 g išvirtų rameno makaronų
- Pusės sutarkuotos citrinos žievelės
- 2 smulkiai supjaustytų laiškinių svogūnų
- Šiek tiek kalendros lapelių
Gilioje keptuvėje (geriausia naudoti „Wok“ keptuvę) įkaitinkite 2 arbatinius šaukštelius aliejaus ir sudėję morkas, patroškinkite apie minutę. Tuomet sudėkite cukiniją ir pakaitinkite daržoves dar apie minutę. Daržoves išimkite ir keptuvėje maždaug 3 minutes pakepinkite krevetes.
Išėmę krevetes, į keptuvę įpilkite šlakelį aliejaus, pakepinkite imbierą ir česnaką. Tuomet atgal sudėję daržoves ir krevetes, viską troškinkite kelias minutes. Daržovėms ir krevetėms besitroškinant, ant jų išspauskite 2 arbatinius šaukštelius citrinos sulčių, užpilkite Kikkoman Soy Sauce padažo ir šaukštą skrudinto sezamo aliejaus. Galiausiai, į kepimo indą sudėkite išvirtus rameno makaronus, viską išmaišykite ir pakaitinkite dar keletą minučių.
Patiekalą apibarstykite citrinos žievele, laiškiniais svogūnais ir kalendromis. Skanaus!
Užsakymo nr.: PT_89175109
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją