Trečiadienį Kauno ledo arenoje susitiko dvi turnyrinės lentelės kaimynės: „Kaunas City“ ir „Energija“. Pranašesnė šioje akistatoje buvo žemesnę poziciją užimanti Elektrėnų komanda – 4:0.

Rungtynių starte abi komandos žaidė aktyviai, bet progas kur kas geriau išnaudojo svečiai iš Elektrėnų. Po kiek daugiau nei trijų minučių savo komandą į priekį išvedė Egidijus Binkulis (03:05, rez. perd. Andrejus Beznosovas, Viačeslavas Triasunovas), o po kelių minučių greitoje atakoje pasižymėjo ir Jaromiras Šusterovas (08:52, rez. perd. Dominykas Škadauskas).

Trečiajame kėlinyje krito ir trečiasis įvartis į „Kaunas City“ vartus, pasižymėjus Andrejui Beznosovui (43:36, rez. perd. E. Binkulis, Donatas Kumeliauskas). Paskutinį tašką rungtynėse padėjo kiekybinę persvarą išnaudojęs Donatas Kumeliauskas (54:39, rez. perd. A. Beznosovas, Aurimas Gaidauskas).

Puikiai šiose rungtynėse pasirodė ir „Energijos“ vartininkas Martinas Petiulis, atrėmęs visus 37 varžovų metimus į jo vartus.

„Antras pralaimėjimas iš eilės ir tikrai nežinau to priežasčių. Pirmasis kėlinys atrodė tikrai neblogai, bet vėliau pradėjome klimpti. „Energija“ neleido žaisti laisvai, buvo sunku išeiti iš zonos, su gynėjais neradome ryšio ir taip išėjo, kad nepavyko žaisti taip, kaip norėjome. Nors per treniruotes trenerio planą įvykdydavome, bet rungtynėse to įgyvendinti nepavyko. Tai tik reguliarusis sezonas, reikia daryti išvadas, daryti pamokas, kad ir kokios jos būtų karčios, ir tikėtis, jog kitos rungtynės baigsis mūsų naudai“, – po pralaimėjimo pasisakė „Kaunas City“ kapitonas Vytautas Jagelavičius.

„Žiūrint į turnyrinę lentelę: mums nėra kur trauktis, kiekvienos pralaimėtos rungtynės mus atitolina nuo finalo. Turėjome susirinkimą su komanda, ji tai puikiai suprato, atsirado tarpusavio supratimas ir žaidėjai išpildė beveik viską, ką sugalvojo treneriai. Tiesa, rungtynes pradėjome labai prastai, pirmus kelis keitimus kauniečiai labai gerai pradėjo, o tai mus galbūt sukrėtė ir vaikinai vėliau puikiai kovėsi. Niekam neturiu jokių priekaištų: kaip ir ruošėmės rungtynėms, taip ir jose atrodėme“, – po pergalės kalbėjo „Energijos“ vyriausias treneris Arūnas Aleinikovas.

Po šios pergalės komandas turnyro lentelėje skiria vos taškas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją