Krepšininkas per 8 susitikimus fiksavo 12,6 taško, 5,5 atkovoto kamuolio bei 1,9 rezultatyvaus perdavimo vidurkius. Tritaškius krepšininkas realizavo beveik 49 proc. tikslumu ir prisidėjo prie puikaus komandos starto sezone, iškovojus septynias pergales per aštuonerias rungtynes.

„Sezono pradžia parodė, kad mums kažkiek trūksta ir taiklių metimų, ir patirties. Tikime, kad Svenas mums padės išspręsti abi šias problemas“, – apie komandos naujoką pasisakė „Nevėžio“ sporto direktorius Virginijus Bulotas.

Beje, S. Smajlagičiaus tėvas Irfanas jaunystėje žaidė rankinį ir su savo šalies rinktine 1996 metais Atlantoje tapo olimpiniu čempionu.

Kroatas jau prisijungė prie Ignalinoje stovyklaujančios ekipos. Jo debiutas gali įvykti artimiausiose rungtynėse su Alytaus „Dzūkija“, kurios vyks gruodžio 6 d. Kėdainiuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)