Dvi moterys klausysis vieno iš mėgstamiausių karalienės Elžbietos klasikinės muzikos atlikėjų, Rusijos violončelininko Mstislavo Rostropovičiaus.

Dienraštis teigė, kad susitikimas yra aiškus ženklas, kad karalienės priešiškumas princo santykiams su Kamila mažėja. Paskutinį kartą karalienė Kamilą, išsiskyrusią dviejų vaikų motiną, matė 2000 metų birželį per gimtadienio vakarėlį Čarlzo Haigrouvo dvare Gloučesteršyre. Buvo teigiama, kad karalienė vėliau apgailestavo dėl šio susitikimo, vadindama jį klaida.

Nors 54 metų Kamila ir 53 metų Čarzlas jau yra kartu dalyvavę renginiuose Bakingamo rūmuose, karalienė visą laiką buvo įsitikinusi, kad jų santykiai kelia grėsmę monarchijos stabilumui.

Karalienė ir koncerto šeimininkas Čarlzas sėdės pirmoje eilėje, o Kamila su savo draugais kitoje vietoje. Princo draugė galės tik pora žodžių pasisveikinti su karaliene. Po koncerto, kai Čarlzas ir Kamila pakvies svečius į labdaringą vakarienę rūmuose, karalienė ir princas Filipas diskretiškai pasitrauks į savo apartamentus.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją