Tačiau dabar jaunoji dainininkė yra prilyginama paauglių numylėtinei Britney Spears. Pati Shakira taip pat pripažįsta, jog paauglystėje ji tikrai nesvajojo apie popmuzikos žvaigždės karjerą.

“Paauglystėje aš buvau stora. Kai žiūriu į senas nuotraukas, viskas, ką matau, yra mano apvalūs žandai”, - laikraščiui “Sunday Mirror” sakė ji.

“Mano plaukai buvo tamsiai juodos spalvos, dėvėjau juodus drabužius, visada nešiojai nukryžiuotąjį. Buvau gotė”, - teigė Shakira.

Kolumbijoje gimusi dainininkė dainavimo konkursuose pradėjo dalyvauti būdama paauglė, kai buvo nepriimta į mokyklos chorą dėl to, jog mokytojos nuomone dainavo “lyg ožka”. Jaunoji dainininkė neigia besivaržanti su Britney.

“Žmonės sako, jog aš ir Britney esame panašios, kadangi abi esame blondinės, neaukštos ir atėjome į šį verslą labai jaunos. Tačiau iš tiesų mes esame dvi visiškai skirtingos atlikėjos. Aš neniekinu jos, kaip daugeliui gali pasirodyti”, - tvirtino ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją