Italo Andrea Trinchieri auklėtiniai patyrė jau ketvirtą pralaimėjimą iš tiek pat galimų. Šį kartą „Bayern“ išvykoje nusileido Sankt Peterburgo „Zenit“ (3/1) ekipai – 71:79 (16:31, 19:12, 25:11, 11:25).

Įspūdingai mačą pradėjo vienas iš „Zenit“ aukštaūgių Jordanas Mickey, per pirmąsias 10 min. pelnęs net 16 taškų ir iš karto padėjęs šeimininkams susikrauti dviženklę persvarą.

Vėliau Mickey puldamas išsisėmė, strigti varžovų gynyboje pradėjo ir kiti „Zenit“ žaidėjai, o tai trečiajame kėlinyje leido į priekį išsiveržti „Bayern“ krepšininkams, kurie prieš ketvirtą kėlinį turėjo 6 taškų pranašumą (60:54).

Visgi ketvirtajame viskas vėl apsivertė aukštyn kojomis – „Zenit“ stabilizavo situaciją, o lemiamomis minutėmis Rusijos klubas apskritai žaidė kur kas užtikrinčiau ir į savo sąskaitą įsirašė trečiąją pergalę.

Rungtynių pabaigoje emocijas sunkiai valdęs A. Trinchieri tradiciškai buvo nubaustas technine pražanga.

Artūras Gudaitis „Zenit“ ekipai per 17 min. pelnė 6 taškus (3/5 dvit., 0/2 baud.), atkovojo 4 kamuolius ir surinko 8 efektyvumo balus.

Mindaugas Kuzminskas šį kartą žaidė vos 2 min. ir per šį laiką suspėjo kartą suklysti ir du kartus pažeisti taisykles.

Be „Bayern“, šiuo metu be pergalių Eurolygoje yra tik dar dvi komandos – Kauno „Žalgiris“ ir Stambulo „Anadolu Efes“. Tiesa, jos abi yra sužaidusios rungtynėmis mažiau ir savo ketvirtojo turo susitikimus turės penktadienio vakarą.

„Zenit“: Jordanas Mickey 18 (5/6 dvit., 2/5 trit., 2/2 baud.), Alexas Poythressas 14, Conneris Frankampas 12, Billy Baronas 10 taškų.

„Bayern“: Darrunas Hilliardas 24 (4/4 dvit., 4/7 trit.), Corey Waldenas 20, Augustine'as Rubitas 8 taškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)