Konferencijos „Moters vizija“ vadovė Emilija Šakalienė pasveikino visas susirinkusias „Žalgirio“ arenos amfiteatre ir stebėjusias konferenciją nuotoliu, palinkėjo net ir susidūrus su didžiausiais iššūkiais, visada atrasti savyje jėgų ir energijos eiti į priekį ir džiaugtis gyvenimu.

Visus įkvėpė charizmatiškoji Rima Balanaškienė, papasakojusi kaip menas mąstyti plačiai, pradedant nuo mažytės idėjos gali pagimdyti globalius verslus. Pirmoji Baltijos šalyse moteris Prezidentė Vaira Vike-Freiberga, motyvavo teigdama, jog su baimėmis reikia ne kovoti, o jas įveikti! NASA bei ESA astronautų trenerė – Laura Winterling, teigė, kaip svarbu nebijoti klysti ir greitai priimti naujus sprendimus, gebant valdyti kylantį nerimą, stresą. Žinomiausia dėmesio koncentracijos lektorė Pasaulyje Christina Bengtsson pasidalino metodika, kurią turime pritaikyti kasdienybėje, kad dirbtume be streso, efektyviai ir atrastume darbo bei asmeninio gyvenimo harmoniją. Žinomiausias Lietuvos dizaineris Juozas Statkevičius švelniai pajuokaudamas dėstė mintis apie tai, kaip įtikti moterims, kuriant jų įvaizdį ir su konferencijos vedėja Daiva Žeimyte Biliene diskutavo – kas padeda sudominti, suprasti ir išpildyti net įnoringiausių klienčių troškimus. Janita Januškauskaitė-Plungė pasidalino patirtimi, kaip atrasti savyje jėgų nepasiduoti pačiu sunkiausiu gyvenimo etapu, sukurti ir užauginti verslą neturint jokių investicijų, užauginant jį iki tarptautinės įmonių grupės. Ingos Jankauskaitės pagrindinė žinutė buvo – ir tai praeis, o šią frazę žinoma dainininkė patarė moterims prisiminti visais periodais – tada, kada labai gera, ir tada, kada labai bloga. Reikėtų suprasti, kad viskas amžinai nesitęsia, kad tamsiausia valanda būna prieš aušrą. Nors tai banalios tiesos, bet jos iš tikrųjų yra labai praktiškos.

Konferencijos „Moters vizija“ organizatoriai ypatingą padėką išreiškia visiems rėmėjams, kurie prisidėjo prie konferencijos įgyvendinimo ir išskirtinės atmosferos dalyvėms sūkurimo – „Audi“ importuotojui Baltijos šalyse už išskirtinio naujo, visiškai elektrinio Audi Q4 e-tron automobilio pristatymą ir sveikuoliškų kokteilių barą dalyvėms, „Samsung“ už naujos kartos sulenkiamo išmanaus telefono „Galaxy Z Fold3 5G“ demonstraciją ir energizuojančią įvairių skonių kavą, „Kika GROUP“ už motyvuojantį pranešimą ir pagalbą, „General Financing bankui“ už indėlį ir galimybes dalyvėms įsiamžinti foto veidrodyje, oficialiam konferencijos mineraliniam vandeniui Vittel ir kitiems rėmėjams, dėl kurių ši diena buvo nuskaidrinta šypsenomis.

Neatsisveikiname, o tariame iki pasimatymo jau penktojoje „Moters vizijoje“, kuri vyks 2022 m. kovo 8 d. www.motersvizija.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)