Pažangi technologija, prisitaiko prie jūsų individualių poreikių

Vienas iš „Philips S9982/55“ barzdaskučių ilgaamžiškumo ir preciziško skutimo garantų – „Dual Steel Precision“ peiliukų technologija. Rotaciniai barzdaskutės peiliukai sukonstruoti taip, kad sugautų visomis kryptimis augančius plaukus ir švariai juos nuskustų. Jie atlieka net iki 150 000 skutimo veiksmų per minutę, ir dėl ypatingo išdėstymo skuta nepriekaištingai. Net 72 didelio našumo peiliukai yra pagaminti Europoje ir pasigalanda savaime, todėl tai užtikrina, kad net ir po kelių metų barzdaskutė skus taip, tarsi pirmąją dieną.

Šiose „Philips 9000 serijos“ barzdaskutėse integruota „SkinIQ“ technologija su DI ir išmaniųjų jutiklių pagalba jaučia, rūpinas ir prisitaiko prie jūsų unikalių poreikių. Kadangi tinkamas spaudimas labai svarbus prigludimui prie odos ir jos apsaugai, pažangūs jutikliai esantys barzdaskutėje nustatys naudojamą spaudimą, o inovatyvus šviesos signalas parodys, kai spaudžiate per daug arba per mažai., „Power Adapt“ jutiklis nuskaitys plaukų tankį net 125 kartus per sekundę ir padės pasiekti efektyvesnę skutimo techniką, o judesių aptikimo technologija stebės skutimo technika naudojant „GroomTribe“ programėlę. Kaip parodė „Philips“ tyrimas, vos po 3 skutimų dauguma vyrų pradėjo skustis geriau, mažiau kartų perbraukdami per odą ir taip ją mažiau dirgindami.

Be to, „Philips S9982/55“ bazdaskučių galvutės yra visiškai lankčios, kad tobulai atkartotų jūsų veido kontūrus bei prie jų priglustų ir leistų nuskusti net sunkiai prieinamas vietas.

Išmanu ir paprasta naudoti

Ši „Philips“ barzdaskutė veikia tobuloje harmonijoje su išmanąja „GroomTribe“ programėle su DI. Susiejus brazdakutę su progarmėle kaskart skutantis gausite patarimus ir rekomendacijas realiu laiku, patobulinsite savo skutimo techniką ir išmoksite skustis teisingai bei pritaikysite skutimą prie individualių savo odos poreikių.

Be abejo, su „Philips S9982/55“ galėsite skustis tiek drėgnai, tiek sausai, o po skutimo, šio prietaiso valymas užtruks vos vieną minutę, naudojant „Quick Clean Pod valymo kasetę, kuri kaskart užtikrins higienišką skutimą. Šio prietaiso baterija užtikrina, kad galėsite skustis nevaržomai net 1val., o prireikus galėsite patogiai įkrauti naudojant stilingą įkrovimo stovą, kuris leis šią barzdaskutę įkrauti ypač paprastai. O jei mėgstate keliauti ir vis sukate galvą, kur padėti bei laikyti barzdaskutę – ne bėda.. „Philips S9982/55“ barzdaskutės turi itin patogų ir kokybišką dėklą, kuris jūsų keliones pavers dar malonesnėmis.

Užsakymo nr.: PT_88398379