Anglijoje besilankanti mišrių kovos menų žvaigždė Ch. Nurmagomedovas užsuko ir į „Old Trafford“ stadioną, kur stebėjo „Manchester United“ ir „Everton“ rungtynes. Vėliau abu surado laiko susitikti ir šiek tiek šnektelėti. Ir ne tik.

CR7 nusprendė mesti rusui prieš kovas taip įprastą žvilgsnių iššūkį. Kakta kakton įsirėmę abu giliai žvelgė vienas kitam į akis, kol portugalas neišlaikė ir prajukęs nuoširdžiai apkabino Ch. Nurmagomedovą.


Kol Portugalijos rinktinės ir „raudonųjų velnių“ lyderis laidė juokelius su kovos menų legenda, viešai savo nepasitenkinimą dėl buvusio auklėtinio pareiškė buvęs „Manchester United“ strategas Alexas Fergusonas.

Pastarasis niekaip negalėjo pateisinti dabartinio Mančesterio ekipos trenerio Ole Gunnaro Solskjaero sumanymo rungtynėse su „Everton“ laikyti C. Ronaldo beveik valandą ant atsarginių suolo. 1:1 pasibaigusioje dvikovoje CR7 į aikštę išbėgo tik antroje rungtynių dalyje.


Kad ir kaip ten būtų, trenerio planas pataupyti C. Ronaldo jėgas ir vis tiek laimėti nepavyko. Fanų nepasitenkinimas buvo didelis, o ir pats portugalas nebuvo sužavėtas – po rungtynių neslėpė pykčio eidamas į rūbinę.

A. Fergusonas, to paties Ch. Nurmagomedovo paklaustas, kodėl C. Ronaldo žaidė tik pabaigoje, neslėpė nepasitenkinimo: „Savo geriausius žaidėjus visuomet reikia leisti žaisti nuo pat rungtynių pradžios“.


O. G. Solskjaeras gynė savo sprendimą: „Šį ilgą sezoną turėsiu priimti daugiau tokių sprendimų ir atsižvelgti į krūvius žaidėjams. Man toks sprendimas buvo teisingas“.

Fanams ir ekspertams net ir toks „Manchester United“ stratego pasiteisinimas atrodė mažiausiai keistas. Mat artimiausiu metu žaidėjų laukia pertrauka dėl UEFA Tautų lygos finalo ketverto varžybų, kurios vyks Italijoje.

Aktyviai sugrįžti į UFC kalbinamas, tačiau vis tą patį atsakymą pateikiantis Ch. Nurmagomedovas Anglijoje apsilankė „Arnold Sports Festival“ renginyje, žiūrėjo „Manchester United“ rungtynes ir susitiko su šios ekipos žvaigždėmis, o Londone vėliau dalyvavo musulmonų vakare, skirtame našlaičiams paremti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)