Siųskite mum savo seksualiausius pasakojimus apie įgyvendintas ar dar tik svajojamas fantazijas. Fantazija gali būti seksualinė arba romantinė, svarbu išsamiai aprašyti aplinkybes. Galbūt mylimasis jus nusivežė į Paryžių? O gal pirmą kartą išdrįsote t a i padaryti lifte? Gal jūsų sužadėtuvės vyko kaip filme, o gal atostogų metu pasimylėjote su užsieniečiu... Papasakokite tai skaitytojams – galite ir anonimiškai – ir mėgaukitės didžiuliu prizu be jokios gėdos.

Pasakojimus iki lapkričio 10 dienos siųskite adresu pilieciai@delfi.lt arba įkelkite paspaudę pilką įkėlimo mygtuką apačioje. Temos laukelyje nepamirškite parašyti „Mano fantazija“, o pačiame laiške pridėti kontaktinius duomenis, kuriais galėtume susisiekti laimėjimo atveju (jie viešinami nebus). Jei nenorite viešinti ir savo vardo, pasirašykite slapyvardžiu. Prašome rašant labiau akcentuoti aplinkybes ir istoriją, kiek mažiau – pačius seksualinius veiksmus; pornografiniai rašiniai publikuojami nebus. Geriausiai įvertintos ir įdomiausiai aprašytos istorijos autorius bus apdovanotas fantastišku „Fantazijos.lt“ prizu.

Ypatingas prizas

Įgyvendinkite savo norus su „Fantazijos.lt“. Laimėtojas gaus net pusės metų seksualiąją prenumeratą ir kas mėnesį bus nustebinamas nauja „Fantazijos.lt“ prekių pakuote. Prizo vertė – daugiau kaip 300 eurų, o įspūdžiai, kuriuos patirsite, pinigais nė nepamatuojami.

Skubėkite dalyvauti!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)