Trejų olimpinių žaidynių dalyvio iš Panevėžio šeima beveik sekunde pagerino sau pačiai priklausiusį varžybų rekordą. Trijų šeimos narių po 50 metrų plaukimo distanciją D. Grigalionis kartu su sūnumi Gantu ir dukra Patricija įveikė per 1 min. 19,29 sek. ir 0,38 sek. pagerino pernykštį pasiekimą.

Antra varžybose liko „Būsiu sveikas“ komanda iš Kauno, trečia – klaipėdiečių Songailų šeima.

Varžybose, sutraukusiose beveik 50 šeimų, netrūko ir itin jaunų dalyvių, kuriems tai buvo pirmas startas karjeroje, o distanciją teko įveikti su plaukmenimis ir padedant tėvams.

Pats taurės steigėjas D. Rapšys šiais metais prisijungė prie krepšininkų komandos. Neįkalbėjęs savo mamos ir sužadėtinės plaukti kartu, D. Rapšys komandą suformavo su buvusiu Klaipėdos „Neptūno“ krepšininku Audriumi Mineikiu ir jo sūnumi. Bet solidus papildymas pastariesiems nepadėjo: galutinėje įskaitoje užimta 19-a vieta.

„Norėjau, kad šiose varžybose vyrautų gera nuotaika, ir tai puikiai pavyko. Teko pabendrauti su varžybose dalyvavusiais vaikais, šeimomis ir pasidalinti plaukimo paslaptimis. Tikiuosi, kad ir kitais metais dalyvių skaičius augs“, – sakė D. Rapšys.

Kitais metais turnyras planuojamas gegužę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją