Burtai lietuviams lėmė kovas C grupėje su Ispanijos, Slovakijos, Rusijos, Šiaurės Airijos bei Maltos bendraamžiais.

„Kai yra darbo, visada yra malonu ir gerai, pasiruošimas yra pačiame įkarštyje, – prieš atrankos startą kalbėjo Lietuvos treneris Marius Stankevičius. – Ispanija yra grupės favoritė, o mes norime toliau dirbti tam, kad būtų tam tikri rezultatai, kad žaidėjai galėtų eiti link naujo, modernaus futbolo. Ir pats daug patirties turėjau Ispanijoje, ten išvystyta futbolo sistema nuo senų laikų ir dabar jie skina to vaisius. Daug metų matome, kaip jie dirba ir kokius rezultatus pasiekia.“

Kalbėdamas apie savo lūkesčius, treneris neįvardino tikslaus norimo taškų skaičiaus.

„Visada pirma žiūrime į lentelę, bet rezultatas būna matomas ir per nuveiktą darbą. Mes norėtume pamatyti kuo daugiau šio jaunimo nacionalinėje rinktinėje, tai irgi būtų rezultatas. Jei nacionalinės rinktinės treneris iš jaunimo rinktinės paima tris ar keturis žaidėjus – tai jau signalizuoja apie nuveiktą darbą“, – akcentavo M. Stankevičius.

Lietuvos rinktinė savo kelią atrankoje pradės rugsėjo 3 dieną rungtynėmis Slovakijoje su šios šalies jaunimo rinktine, o rugsėjo 7 dieną Vilniaus LFF stadione priims grupės favoritus iš Ispanijos.

Lietuvos jaunimo rinktinės sudėtis:

Lietuvos jaunimo futbolo rinktinės sudėtis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją