42-ejų metų amžiaus modelis teigė, kad žindymas yra „svarbus ryšio tarp motinos ir vaiko užsimezgimo etapas“ ir kad dukrelė gauna ir kitokio maisto.

„Kodėl turėčiau iš jos atimti savo pieną? Kai nebenorės, nebemaitinsiu, bet neketinu tiesiog nustoti, nes neva taip reikia“, – pridūrė moteris.

Trečiadienį Ice-T atrašė tviterio komentatoriams, diskutavusiems, kodėl C. Austin krūtimi tebemaitina Chanel, kuriai lapkričio mėnesį sukaks šešeri.


„Turiu jums naujieną! Chanel duodame MAISTO... Jai tiesiog retkarčiais patinka pačiulpti mamos papuką... Man irgi!!!“ – pašmaikštavo reperis.

Kitam internautui 63-ejų metų amžiaus Ice-T atsakė asmeniškai: „Kodėl suki smegenis dėl MANO vaiko??? Labai keistai elgiesi... O dabar grįžk į rūsį.“

Praėjusį šeštadienį C. Austin tviteryje rašė: „Savo socialinių tinklų paskyrose sulaukiu daug šiltų komentarų iš mamyčių, suprantančių, kodėl toliau maitinu krūtimi. Ačiū. Šis ryšys suteikia neapsakomą jausmą.“


2020 m. kovo mėnesį ji paatviravo apie savo sprendimą toliau žindyti Chanel, kuriai tada buvo ketveri, ir nurodė, kad taip elgiasi norėdama „nuraminti“ savo vaiką.

„Kai atrodo, kad artėja pasaulio pabaiga, čiulpk, kiek gali! – tokiais žodžiais savo žinutę instagrame pradėjo C. Austin, paskelbusi nuotrauką, kurioje žindo Chanel. – Žinau, kad mamos įvertins šią nuotrauką! Sulaukiu daug pagyrų iš krūtimi maitinančių moterų ir šimtus el. laiškų iš mamų, kurios dėkoja, kad iškėliau šią temą į viešumą... Rašau tinklaraštį apie Chanel auginimą ir netrukus brūkštelsiu, kaip sekasi toliau krūtimi maitinti ketverių metų amžiaus vaiką.“


Buvusi realybės šou žvaigždė pridūrė, kad gauna „galybę prašymų pasidalyti savo potyriais“: „Dabar maitinu krūtimi tik tam, kad nuraminčiau savo dukrelę. Patikėkite manimi, jai patinka mėsa, ji nėra gyva tik motinos pienu...“

„Ačiū visoms, kurios supranta mano požiūrį... Matau, kad labai trokštate mane palaikyti. Linkiu jums sėkmės. Mus, mamas, sieja ypatingas ryšys“, – reziumavo C. Austin.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)