Geriausio pasakojimo autorius „Alma Littera“ leidyklos bus apdovanotas skirtingų autorių šiurpoku trijų detektyvų rinkiniu. Viena iš rikinio knygų parašyta paties „Avinėlių tylėjimo“ autoriaus!

Šįkart konkursą „Mano ypatinga istorija“ laimėjo „Delfi“ skaitytoja Aušra, pasidalinusi savo patirtimi iš pasimatymo su susirašinėjimo draugu Migeliu.

Kurioziška istorija prasidėjo po to, kai parašiusi vienai susirašinėjimo bičiulei, kad norėtų susipažinti su kažkuo iš Anglijos, ji dovanų gavo žurnalą „Machmaker“.

„Tuomet net nesupratau ką šis žodis reiškia ir net nekreipiau dėmesio. Kai žurnalas atsiuntė skelbimo anketą, užpildžiau ją ir išsiunčiau atgal“, – pasakojo Aušra.

Kuo baigėsi ši istorija, galite paskaityti čia: „Nuvykusi pas susirašinėjimo draugą Migelį moteris sulaukė staigmenos: norėjosi susilyginti su šaligatviu“.

Ačiū visiems dalyvavusiems ir sėkmės kituose konkursuose!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)